Brit toplista: az év rajtját hozta össze a Ghost Recon

 • Írta: fojesz
 • 2017. március 13.
 • Toplista
Egy játék sem rajtolt még olyan jól az Egyesült Királyságban idén, mint a Ghost Recon: Wildlands. A Ubisoft akciójátéka mellett a hét többi újonca sem szégyenkezhet, lássuk a legfrissebb toplistát!

A brit toplista élén nyitott a Ghost Recon: Wildlands, ráadásul az év legjobb rajtját is összehozta a Ubisoft akciójátéka. Úgy tűnik, a kiadó érti a módját az első negyedév letarolásának, tavaly a The Division hasonlóan jól szerepelt, sőt a játék azóta is rekorder ebben a műfajban.

Más újoncunk is volt a héten, és bár a Mario Sports Superstars harminchetedik helyezése annyira nem meggyőző, a LEGO Worlds harmadik és a Nier: Automata hatodik helyét abszolút nem érheti panasz. A dobogó második fokára egyébként a Horizon: Zero Dawn állhatott fel, míg az új Zelda már csak a negyedik lett.

 1. Ghost Recon: Wildlands
 2. Horizon: Zero Dawn
 3. LEGO Worlds
 4. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
 5. Grand Theft Auto V
 6. Nier: Automata
 7. FIFA 17
 8. Rocket League
 9. 1-2 Switch
 10. Call of Duty: Infinite Warfare
 11. For Honor
 12. Minecraft: Xbox Edition
 13. Resident Evil 7
 14. Sniper Elite 4
 15. Forza Horizon 3
 16. Hitman: The Complete First Season
 17. Battlefield 1
 18. Overwatch
 19. WWE 2K17
 20. Uncharted 4: A Thief's End
7.
b48xll
de durva ,hogy a GTA még mindig benne van a top 10-ben :)
6.
NemecsekErno
A Wildlands a zárt és nyílt béta teszten sajnos annyira nem jött be nálam, de ha valaki ettől boldog, az használja egészséggel.
Viszon annak örülök, hogy a Sniper Elite 4 ennyire lecsúszott.
Még mindig akartam hinni, hogy végre majd kijavítják az előző részek hibáit, és talán kiadnak végre egy jó lopakodós, orvlövészes, II. vh játékot, de a megjelent kritikák alpján az egész pont ugyanazoktól a kiábrándító, bénaságoktól szenved, mint az előző részek.
Akkor meg csak csússzanak is még lejjebb.
4.
Stranger
Konkrétan nem létezik nyílt világú, kooperatív, taktikai TPS lövölde a piacon. Nem kell csodálkozni, hogy van egy erős réteg aki kipróbálná...
3.
Fontos 96
#1: Ubisoft játéknál az már követelmény. Csak azt nem tudom, hogy tudja még mindig eladni a Ubisoft a szemetét. AC4BF óta nem adtak ki értékelhető játékot, és kb nem is fognak mert annyira telibefossák hogy adják kia a játékot R6 Siege nem ma jelent meg, mégis még mindig tele van szerver és netkód problémákkal, és erre ezek kiadják a For Honort P2P multival. És a sok szerencsétlen még mindig valamiért megveszi. És ahogy látom a Ghost Recon is a szokásos Ubisoft szemét.
1.
user101
Nem most volt egy cikk, hogy játszhatatlan szemét az egész olyan bugos ? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...