Syberia 3 - trailer a megjelenés mellé

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 19.
  • Videó
Link másolása
13 év után visszatér a Syberia! Kate Walker harmadik kalandja holnap rajtol, így a Microids most egy launch trailerrel kedveskedett a rajongóknak. A Youkol-törzs sorsa múlik a hősnőnkön, aki saját múltját is kutatja.

Nem indul simán a Syberia 3: Kate Walker élet és halál közt lebeg egy folyóparton, szerencsére a Youkol-törzs tagjai idejében megmentik. A találkozás nem lehet véletlen, újdonsült barátaival a nő igyekszik kideríteni, mi történt vele.

A játék április 20-án landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Íme, az utolsó előzetes:

12.
12.
KRAT0S
Még rendesen Keira Knightley-ra hasonlít K.W. :D
10.
10.
hedzsooo
#1: Sajnos többször is bebizonyosodott már (játékok esetében is) hogy egy már bejáratott cím -pl. mondjuk akár egy trilógia esetében-, nem mindig a 3. rész a legkiválóbb minden tekintetben. Szóval én még várnék a dícsérő szavakkal a történetet illetően (is), de részemről is egyébként 1 régóta vár játék, remélem jól sikerült! :)
9.
9.
hedzsooo
#7: Szerintem hagyd csak rájuk, mert tipikusan úgy viselkednek, mint azok a kommentelők, akiknek vannak saját elgondolásaik dolgokról anélkül, hogy a valóságot/a tényeket ismernék az adott dologról, v. témában.

Soha nem olvastak utána mi azok a 2D-s, v. 3D-s művészeti ábrázolási módok amikkel szembetalálkozhatunk manapság, valamint ezután sem fognak utánaolvasni, bármit is írsz nekik, ennyi. Írják a saját butaságukat csak újból és újból, de te csak szerintem nevess rajtuk egyet, aztán ne foglalkozz velül, kár rájuk az idődből pazarolni. :-)
8.
8.
hedzsooo
#6: "Syberia is a third-person-perspective adventure with highly detailed 3D real-time characters"
7.
7.
Rakottkrumpli
#6: What? Akkor én valami remakekkel játszottam? Mert szerintem egyik sem volt 2d... Vagy ti a kötött kameranézetre gondoltok 2d alatt??
6.
6.
logic5
#4: Mondjuk mindkét rész az volt... :D Grat a hsz-hez :D
5.
5.
hedzsooo
Várós szerintem is, aztán persze kiderül, hogy mennyire lett jó valójában
4.
4.
Rakottkrumpli
#3: Mert mikor volt ez 2d? :D

#2: A kommenteket akkor inkább el se olvasd alatta... 11-2 évesek beszélnek 2007-es grafikáról, mikor 2007-ben még pelenkások voltak... xd
3.
3.
latis666
Nem lesz attól rosszabb játék hogy nem olyan fényes a grafika. Viszont kár 3d-re váltani ha nem tudják a kornak elvárt szinten megvalósítani. Akkor már inkább a meseszép 2d. A kalandjátékoknak is szépek kell lenniük szerintem. Pont ez a stílus ahol kell a körítés.
2.
2.
DarkLord
Nem értem a sok dislike-ot a videó alatt....lehet kis pubik csak a grafikára izgulnak és meg sem voltak, akkor még, amikor a játék első része elkészült. Nekem a grafikával sincs bajom amúgy. Ez is mutatja, hogy a mai fiatalokat nagy átlagban csak az agyatlan hent és a grafika érdekli a többi mellékes, hogy értéket vagy művészetet kínál egy játék.
1.
1.
Rakottkrumpli
Ez a játék sokkal durvábbat ütne, ha Motion Capture-t használtak volna a mozgáshoz és a mimikához is. A kutyát nem zavarná a többi hiba, mert a sztori az tuti kiváló lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...