Destiny 2 - nincs tervben a Switch-verzió

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 21.
  • Hír
Link másolása
A héten bemutatkozott a Destiny folytatása, szerencsére a Bungie azóta folyamatosan ontja magából az új információkat. Kiderült az is, hogy hiába jön PC-re is a Destiny 2, Nintendo Switchre már nem kapjuk meg.

Az IGN-nek adott interjújában a projekt vezetője, Mark Noseworthy megerősítette, hogy jelenleg nem készül Nintendo Switch-port a Destiny 2-ből, mert nem hiszi, hogy a játék működne a hibrid konzolon. Az ok kézenfekvő: a Destiny 2 egy online játék, és ha elviszed valahová a kütyüt, elég nehezen oldható meg az állandó netkapcsolat.

Jelenleg tehát nincs tervben a Switch-verzió, de Noseworthy nem zárkózott el tőle, talán majd a jövő évben visszatérnek a témára.

További híreink a játékkal kapcsolatban: az egyelőre dátum nélküli PC-s verzión a portolásban jártas Vicarious Visions dolgozik. Az már biztos, hogy a gépigénye elég baráti lesz, "nem kell high-end hardver ahhoz, hogy a játék minőségi élményt nyújtson" - hintette el David Shaw a PC Gamernek.

És azt is megtudtuk, hogy nem lesznek dedikált szerverek PC-n. Ha az első részt konzolon játszottad, a felszerelésedet nem viheted át a számítógépes verzióba, viszont a régi játékosokat így is honorálják majd valamilyen módon.

A Destiny 2 szeptember 8-án érkezik PS4-re és Xbox One-ra, majd valamivel később PC-re is.

72.
72.
delphijos
Megint értelmetlen vita ez. Ha lesz felhozatal, ( én főleg a FE-t várom ) akkor év vége felé szerintem én is veszek, de ezt a mentalitást hogy "minden jó úgy ahogy van, ha meg nem akkor megmagyarázom" nem tudom magamévá tenni.
64.
64.
Tottus5
#61: "hat Switchen egy online FPS-t maximum ilyen PS2 grafikaval tudnanak megcsinalni"

Erősen kell gondolkoznom, de mintha lett volna 360ra és PS3ra is online FPS és nem PS2graf volt.
61.
61.
dcba
#54: En csak azt nem ertem, h amit azt mondod, h valamit a Nintendo nem tud, akkor egybol sertesnek es tamadasnak veszitek, holott csak ennek a hardwarenek megvannak a korlatai es nem arra valo, h fokonzol legyen, amin a mai uj AAA jatekokkal jatszal. A Nintendo mostmar regota kiegeszito konzol es annak nagyon jo, amikor eleged van a sok komoly FPSbol es mas csoda 3D jatekbol, akkor atulsz es Mariozol es Donkey Kongozol vagy jatszol ezzel a Splatoonnal.

Nincs ezzel baj en is az utobbi hetekben teljesen melloztem az osszes konzolom es a PCm es a 3DS-en nyomattam a Mario Bros 2-t (ki is vereztettem teljesen, mindent megcsinaltam benne), de akkor sem varnam el, h a 3DSen fusson a Destiny es vegkepp nem tartanam fo konzolnak.

A Switch oke, h asztali hibrid konzol, de akkor is a hardware-e nem arra van kitalalva, h olyan jatekokat futtason amik versenybe szallnanak vagy akar alternativat nyujtsanak a PC vagy a konzollal szemben.

Az meg, h kinek mi a szep, hat Switchen egy online FPS-t maximum ilyen PS2 grafikaval tudnanak megcsinalni, vagy teljesen atdizajnolnak a grafikat ilyen szines mesesre (abban mondjuk latnek fantaziat), de egy downgradelt Destiny 2-nek semmi helye nincs Switchen es sztem nem is lehetne normalisan kivitelezni!
58.
58.
Tottus5
#56: Fix 60 fps és 720p a felbontás.
56.
56.
delphijos
#53: " Igen es hanyszor emelik ki PS4en az ilyen Blipp-Blopp es hasonlo mentalitasu jatekokat?"

Sőt, mindíg felháborodás van, hogy ilyenek kerülnek a plus-ba.


"minden csak a fejlesztőkön múlik"

A hardver korlátait azért nehéz túllépni. Amúgy meg itt a Splatoon 2 :

https://www.youtube.com/watch?v=869_lwZfyTo

A cikkhez is írtam, és nyugodtan mondhatjátok hogy "kötözködök" , de ahhoz képest hogy ez egy belsős, rajzfilmszerű grafika, én nem vagyok elájulva, tiszta rece az egész. Persze ettől még lehet baromi jó szórakoztató játék, ezt csak arra fel mondom hogy képzeld el akkor a Destiny 2-t hogy festene.

54.
54.
Tottus5
#53: "Ehhez a jatekhoz kell a szep grafika"

Azt hogy mi a szép relatív, minden csak a fejlesztőkön múlik.

Switch asztali hibrid konzolon, nyilván két megálló között nem kezd az ember több órás játékba, arra ott van nappali és a TV, de bármit bárhova eltud vinni, ahol nem nem nappaliban van és ehhez nem kell mozgó járműre gondolni mindig...
50.
50.
Tottus5
#48: Miért, ha megveszel egy gépet akkor arra csak letölthető játékok vannak?!
48.
48.
Ne vicceljetek, indie játékok miatt vesztek konzolt? Teljesen igaza van dcba-nak.
Mondjuk sokan megveszik a 200 ezres telefont és azon játszanak kis szar játékokkal, ezért végül is érthető hogy titeket is kielégít ennyi.
46.
46.
Tottus5
#35: A Switch nem olyan gép mint a piac másik szereplője. Minden amit tud egy kicsi kézbe vehető tabletben is tudnai kell, hisz maga a Switch az. Ez pedig a piac legerősebb kézbe vehető konzola.
45.
45.
Tottus5
#43: Egy játék attól mert digitálisan letölthető és nem teljes árú, még nem lesz hulladék. Azt hogy melyik jó vagy nem jó egy teljesen más kérdés. Kiemelkedő alkotások ebben a szegmensben is vannak, rengeteg.
44.
44.
Tottus5
#42: Nincs ilyen mobilra. Fast RMX egy nagyon jó árkéd versenyjáték. Csak Nintendo gépre van.
35.
35.
kopic
Amugy nem is csodalom hogy egyik nagyobb multiplat kiado sem hajlando Switchre kiadni jatekaikat. Ilyen bun gyenge hardverre nem is lehetne portolni!
34.
34.
kopic
#32: Switch mint meghatarozo szereplo. Hat ez jo. Ti n fanok csak magatokat leegetni jartok fel ide.
33.
33.
fearer
#32: A Switch az minden, csak nem meghatározó. De ha az is, semmiképp nem pozitív értelemben.
32.
32.
Tottus5
#31: Te hogy nevezed magad gémernek, ha a géming egyik meghatározó szereplőjét "kulázod"?
31.
31.
Blueberry
Ez a switch,1 nagy darab kula!!! Aki ezt a xart többre tartja mint bármelyik vele egyenrangúnak csúfolt konzolt (x1-ps4) az hogy nevezheti magát gamernek?
30.
30.
delphijos
#25: cod40 ugyan már megírta ugyanezt, de:

1. "A Switch nem fo konzol"
2. "Mármint neked nem fő konzol. Nagyon sok gémernek meg igen."

Én erre reagáltam, erre jöttél az ÖSSZES eddig megjelent Nintendo konzollal. Tartom hogy a Switch a jelenlegi felhozatallal egy "GAMER" számára alaklmatlan elsődleges platformnak.

"A siker tényszerű, ebben a másodpercben is az és töretlen."

Erre meg azt mondom amit szoktam, hogy 2 hónapja van a piacon, és rengeteg Nintendo rajongó van, Elment belóle mondjuk 3 millió. Ez nagyon jó, de szerintem ez várható is. A WiiU 13 millióval lett sikertelen, ettől még messze van a Switch. Én nem mondom hogy jó játékokkal nem lehet ebből valami, de ennyi idő után elég korai "sikernek" elkönyvelni. Ha Link21 töretlen optimizmusa bejön, és "bejelentés hegyek" lesznek nemsokára, akkor már egy kicsit megint okosabbak leszünk.
23.
23.
Tottus5
#22: Az ugye megvan, hogy a Nintendo az elmúlt években Wii, WiiU, DS, 3DS és Switch platformokból állt. Jelenleg a Switch nagy siker, a DS továbbra is az ( most mutattak be megint új hardwert ). Rengeteg játék van ezekre és sokan kedveleik a Nintendot mint platformot.

A Switch egy új gép, nyilván idő kell mire kialakul a felhozatal, de sorra olyan címek jönnek, amelyekkel hónapokon át lehet játszani.

Mindenki magából indul ki és mindent oda helyez ahova neki kényelmes. Sokan csak egy platformon játszanak legyen az akármi.
22.
22.
delphijos
#19: "Nagyon sok gémernek meg igen."

Minden vita nélkül, ezt én is nagyon erősen kétlem. Semmi rosszat nem akarok mondani, de milyen gamernek most a jelenlegi játékfelhozatallal a Switch a fő játékplatformja ? Én nem fitymálom se a Zeldát, se a MK-t, de azért ne túlozzunk.
21.
21.
Yonkou
#19: Érdekes kijelentés a "nagyon sok", senki sem sértődik meg, ha ezt valami tényleges számadattal is alátámasztod. Megjegyzem, a "haveromnak is az, sőt az ő haverjainak is" se nem tényleges számadat, se nem "nagyon sok".
19.
19.
Tottus5
#17: Mármint neked nem fő konzol. Nagyon sok gémernek meg igen. Mint akár a PC, akár az X akár a PS.

Minél töb játék van rá annál jobb.
17.
17.
dcba
De mi a francnak Destiny Switch-re? A Switch nem fo konzol, a nintendo az masodik, harmadik, x-dik konzol. Nem hiszem, h sok embernek csak Wii Uja lenne, vagy csak Switche(foleg mivel kb 3 jatek van ra)!

A Switchre Mario kell, meg a Nintendo sajat cimei, esetleg lehet adott brandbol csak Switchre csinalni jatekot, ahogy pl Prince of Persiabol sem a Ps3mas vagy a PSP kiadast adtak ki, hanem kiadtak egy teljesen csak WIIre kihozott jatekot es imadtam, mert abban voltak a legnehezebbek a puzzle feladvanyok es teljesen mas jatek volt mint a PS3as es a PSP-s.

16.
16.
delphijos
"Az ok kézenfekvő: a Destiny 2 egy online játék, és ha elviszed valahová a kütyüt, elég nehezen oldható meg az állandó netkapcsolat"

Ez aztán a kamu magyarázat. Valóban "kézenfekvő". Főleg így 2017-ben, amikor már egy kulcstartónak van van állandó netkapcsolata.
15.
15.
#11: Milyen műfaj? Mert versenyzésben 8 év alatt biztos, afölött inkább valami rally-t, sportkocsis játékot tudok csak elképzelni.
11.
11.
Tottus5
#9: Ezek játékok, nem kell komolyan venni, hanem élvezni... vagy te miért játszol?

A Destiny milyen külsőleg?

Igen az MK az. Rettentő mély mechanikával rendelkezik a végletekig polírozva. A műfaja csúcsa.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...