Egy VR-játékot is megihletett a PUBG

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Egyre több készülő játékban fedezhetjük fel a Battle Royale-formulát. Az Oneiric Entertainment egy percig sem tagadja, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds ihlette legújabb játékát, a Virtual Battlegroundsot.

A cím nem árul zsákbamacskát: a Virtual Battlegrounds pont azt kínálja, mint a nagytestvére. Itt is ejtőernyővel landolunk a pályán, fegyvereket keresünk a házakban, és lesznek vezethető járművek. A cél az, hogy mi maradjuk legtovább életben.

Az Oneiric Entertainment a Redditen jelentette be új játékát. Sajnos, még nem sokaknak van VR-szemüvege, így egy százfős csata nehezen lenne kivitelezhető, ezért a stúdió 16 főben maximalizálta az egyidejűleg jelenlévő játékosok számát. Amint a Virtual Battlegrounds népszerűvé válik, tovább bővülnek majd a lehetőségeink - free-for-all és squad opciókra tessék gondolni!

A játék 2018 folyamán érkezik, bár még nem világos, hogy Early Accessben, vagy teljes játékként. Egy biztos, a csapat jelenleg is keresi az embereket az alfatesztre. A Virtual Battlegrounds az Oculus Riftet és a HTC Vive-ot támogatja.

7.
7.
leviske
Mindig tudhatod, hogy a játék tele lesz minőségi contenttel és feltehetően odafigyeléssel készül, mikor a stúdió még a névválasztásba se visz semmi fantáziát, csak csavar egyet az egyik ismertebb játék nevén. Kappa
6.
6.
zozo76hun
Ez meg PS4-en, PSVR alatt is ronda lenne, de ott meg talan elmenne, de egy normalis PC-vel, VIVE/OCULUS alatt bun ilyen randa jatekkal jatszani... :)
5.
5.
zozo76hun
4.
4.
Ooorky
Ha nincs pubg hír akkor is van pubg hír.

Pipa.
3.
3.
Ez most valami vicc??
Persze a PUBG se a legszebb, de viselgető. Ez viszont ultra gagyinak tűnik, vagy ha ennyire alfa, akkor inkább ne adjanak róla ki videót...
2.
2.
zozo76hun
1.
1.
vanpear
Atya oh my god de gagyi ez az egész!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...