Monster Hunter World - nem lesznek loot boxok

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 3.
  • Hír
Link másolása
Manapság egyre nagyobb trenddé válik, hogy a játékokban valamilyen formában megjelennek a mikrotranzakciók és a loot boxok. Nagyon úgy fest, hogy a Capcom szembe megy a divattal és a Monster Hunter Worldből kimaradnak ezen rendszerek.

Manapság nem lepődik meg senki azon, ha egy játékban mikrotranzakciós rendszert, vagy éppen loot boxokat talál. Az utóbbi idők nagyobb címei közül a Middle-earth: Shadow of War, a Call of Duty: WWII és a Star Wars: Battlefront 2 is rendelkezik hasonló lehetőségekkel, de ez nem biztos, hogy jó irány.

A Capcom részéről Ryozo Tsujimoto adott interjút a GameSpotnak, melyben elmondta, hogy a Monster Hunter World szembe megy a mai trendekkel, és teljesen kihagyja a loot boxokat és a mikrotranzakciót. Elmondása szerint ez azért történhet így, mert a játék világában amúgy is rengeteg loot található, melyek véletlenszerűen bukkannak majd fel a térképen. Ezek között vannak normál jutalmak és olyanok is, amelyek ritkábban bukkannak fel a pályán. Tsujimoto azt is hozzátette, hogy az fejlesztők célja az, hogy a játékos élvezze a játékot, szívesen fedezze fel a játékteret és egy-egy sikeres vadászat után boldogan kaparinthassa meg a neki járó jutalmakat. Elmondása szerint azt szeretnék elérni, hogy a játékosok megszerezzék a kellő tapasztalatokat az előrehaladásuk során és ne a könnyen elérhető loot boxok miatt hagyjanak ki szórakoztató feladatokat a kaland közben.

4.
4.
NECROSMOKE
Várom nagyon. A gyűjtői kiadást veszem meg.
2.
2.
Shannaro
#1: Csináld azt, hogy küldesz nekik pénzt lootboxra, a játékot meg kihagyod. Szerintem így mindenki elégedett lehet.

1.
1.
kamgecam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...