StarCraft II - free-to-play-jé változik

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Blizzard bejelentése szerint a közeljövőben free-to-play cím válik a nagy sikerű StarCraft II-ből. A nagy bejelentés mellé megkaptuk a pontos dátumot is, amikor ingyenessé válik a program.

A mai napon kezdődött az idei BlizzCon 2017, és ahogyan az várható volt, hamar befutottak az első nagyobb bejelentések. A sor a StarCrafttal kezdődött, amelynek második részét free-to-play címmé teszi a Blizzard. Az ingyenesen játszható verzióban a Wings of Liberty kampány is elérhető lesz. Emellett a multiplayer is benne lesz ebben a verzióban.

A StarCraft II free-to-play változata november 14-én élesedik.

9.
9.
princeps27
#7: Nemtudom mi ez a negatívkodás, hogy még a WoL-t is ingyenessé teszik.... mintha nem 7éve jelent volna meg, akinek tetszik lehet megveszi a másik 2 részt sztem teljesen oké. A multit meg már ha nem az elejétől akkor HotS től ingyenessé kellett volna tenni és akkor nem csökkent volna a 2+milliós játékostábor 100k környékére.
8.
8.
#7: Hamarosan az is bekovetkzik es akkor a polcodon levonek is reszeltek ;-)))
7.
7.
Necreon
Annak mondjuk örülök hogy csak a Wings of Liberty kampány lett ingyenes. Jobb lett volna ha még az sem, de érthető mert kint van már egy ideje mind a 3 részlete a sztorinak, eggyel behúzzák az embert ingyen, a másik kettő fizetős maradt, szóval érezhetően az utolsó nagy bevételi hullámra mennek rá a kampányoknál, illetve a szarrá micropay-ezett multi skinek / announcerek oldalhoz keresik a f2p playerek kegyeit, értsd, pénzét.

A multinak biztos jót tesz, bár az engem sosem érdekelt. Miután Korea kidobta az SC2-őt igazából annak reszeltek is (hirtelen nem olyan jó ötlet a sok új egység és képesség, hmm?), ez vezetett a felújított SC1-hez, szóval maradt a f2p modell ha pénzt akarnak látni belőle. Annak örülök hogy azért még jelent valamit a polcomon a Heart of the Swarm Collector's Edition, és nem dobják ingyen mindenki után.
6.
6.
markoci555
inkább az elsőnek a felújított változatát kellett volna ingyenesen adni
5.
5.
KőbányaKispest
Jó lépés volt a részükről. Ezzel remélhetőleg kicsit felhúzzák a játékos tábort.
4.
4.
imchristailor
#3: Ennek kifejezetten örülök.
2.
2.
#1: Ingyenélőcrytek falvában biztos így gondolja mindenki.
1.
1.
crytek
Ennyi. Csak várni kell egyszer mindent az ember után kúrnak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...