Még több Capcom-hős a Dead Rising 4-ben

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 5.
  • Videó
Link másolása
Még egy hónap és a Capcom játékhősei bekerülnek a Dead Rising 4-be. Pontosabban csak a jelmezeik és a képességeik, a főhős továbbra is Frank West marad. Tuti, hogy nem bírod ki röhögés nélkül az új előzetest!

Már láthattuk pár karaktert mozgásban a Dead Rising 4 ingyenes DLC-jéből, a Capcom Heroesból. Időközben fény derült a Street Fighterből kölcsönvett szereplőkre, és most végre lehullt a lepel az utolsó játékhősökről is. Frank West nőnek öltözhet, mégpedig a Resident Evil-sorozatból ismerős Jill Valentine gúnyáját öltheti magára, de a Ghost ‘n Goblins Arthurjának mágikus páncélját is magára öltheti.

És ezzel még nincs vége! A Mega-Man Bass ruhája is a repertoár része, de ami tényleg ízléstelen, az Amaterasu kosztümje az Okamiból. Természetesen nemcsak esztétikai változásokról van szó, a karakterek speciális képességeivel irthatja hősünk a zombikat.

A Capcom Heroes DLC december 5-én élesedik, ugyanazon a napon, mint a PS4-es verzió.


2.
2.
GAMEROD
Inkább a beharangozott reboot-ra leszek kíváncsi, viszont ha ez a negyedik rész sem fejlődött semmit 10 év alatt, akkor az sem lesz nagy eresztés.
1.
1.
kastorhun
Játszik ezzel még bárki?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...