A Dishonored 2 is szebbé vált Xbox One X-en

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 17.
  • Letöltés
Link másolása
Sorban érkeznek a játékok Xbox One X-frissítései, amelyek révén még szebbé válnak a legújabb címek. A napokban a Dishonored 2 és a Dishonored: Death of the Outsider is megkapta a maga javítócsomagját.

A Bethesda és az Arkane Studios közösen kiadott egy videót, melyben bemutatja, mit tud a Dishonored 2 Xbox One X-en. 

Nem meglepő, hogy a fejlesztők kapva kapnak az alkalmon, és sorra adják ki játékaikhoz az Xbox One X-hez szükséges javítócsomagokat, hogy a programok többek között 4K-ban fussanak, megdöbbentő látványt produkálva. Így tett most a Bethesda is, akik a Dishonored 2-t és a Dishonored: Death of the Outsidert turbózták fel a legújabb konzolra. Az alábbi bemutató videó magáért beszél, a látvány tényleg eszement.

A videó egyébként kitér az update főbb alkotóelemeire, így például a 4K-támogatásra, vagy éppen a framerate stabilitására.

32.
32.
delphijos
#31: Plusz, az új konzolokat is könnyebb így eladni. Marketing, reklám szempontjából a legtöbb embernek a 4k sokkal eladhatóbb, "megmagyarázhatóbb", mint az hogy "szebb, részletesebb lesz a grafika". Azt mindenki rögtön megérti hogy ezzel a konzollal elérhető a 4k, a HDR , és az jobb mint a FHD. Ezek mindenki számára sokkal "megfoghatóbb" infók. TV vásárlásnál is egy csomóan megveszik a "gagyi" 4k-s TV-t, mert olcsóbb, és az hogy e drágább tipus mitől lehet jobb, már sok embert nem érdekel és / vagy nem is érti. 4k-s, és ennyi elég is.
31.
31.
xanatos0911
#28,29: Elnezest, lehet nem fogalmazok a legjobban mert már egy ideje külföldön elek, viszont fogalmam sincs hol botlott meg a kommunikáció. Egy szóval nem mondtam, hogy a 4K rossz vagy nincs értelme. Jómagam 4K+PS4Pro tulaj vagyok, szóval hiteltelen is lenne. Azért írtam ezt, mert alább lehet olvasni, hogy minden második ember azon sír, hogy a 4K fölösleges és inkább szebb grafika és magasabb FPS kene... de hiába a sírás-rívás, ha egyszer a gyártók eroszakoljak rá a vásárlókra a trendet. Ez a 4K trend nem másért van, mint hogy több 4K-s tv-t lehessen eladni, nagyobb bevételt tudjanak generálni a cégek. Elmondanád, hogy ez mióta hülyeség? Ez tény :)
30.
30.
KaVr
Valaki segítsen már kicsit... Megérné eladni az xbox one s-t,hogy lecseréljem erre a remek xbox one x-re? Megéri vajon? Tapasztalatokat várom akár üzenetekben is.
27.
27.
xanatos0911
Sajnos teljesen fölösleges ezen sírni, az egyetlen megoldást az jelentené, ha mindenki világméretű megmozdulás szinten bojkottálná a 4K-s tv-k vásárlását és kizárólag fhd-t venne mindenki. Ez biznisz sajnos semmi más. A 4K kb a konzolos verziója a PC-n fellelhető mesterségesen megnövelt (avagy optimalizalatlan) gepigenynek. Az is csak arról szól, hogy vegyen újabb hardvert a nép. Itt ugyanez a helyzet csak a kijelzore korlátozva. Vegyél, fizess, perkalj.
23.
23.
KaVr
165k-t kidob a sok nyomorult a 4k 30fps-ért xdddddd
21.
21.
delphijos
#20: A nagyfelbontású textúra az főleg memória kérdés, pl. az X-ben már tudják is használni. A fizika, stb... meg CPU igényes és az X és a Pro is inkább CPU korlátos. Ezért van hogy inkább a 4k felé mennek ( az megy a GPU-nak) , mint a PC ultra minőség felé. Persze ezzel nem azt mondom hogy CSAK a felbontást növelik ezek a patch-ek, de ulta azért nem lesz.
20.
20.
latis666
Szerintem is sokkal szebb a 4k de ennek ellenére nem erre kellene használni a gépek kapacitását. Lehetne Mondjuk minden játékban nagyfelbontasu texturakat használni, magasabb szintű fizikát, folyadék szimulációt, fejlettebb árnyékolást stb. Több emberhez eljutna mint a 4k felbontás.
17.
17.
Stranger
#15: Van különbség. Konkrétan képi hibát is okozhat a felskálázás amit be is mutatott a digitalfoundry asszem a ROTR-nél. De a magasabb felbontás önmagában is többet ér még egy FullHD-s képernyőn is, mert 4k-n renderelve eltűnnek a képi hibák. Alacsony felbontáson kevésbé. Szóval nem csak pixelekről szól ez.
Egyébként Linusék teszteltek rendes 4k (PC), felskálázott és eredeti PS4 gameplay-t és simán megtudták mondani monitoron(!) hogy melyik a 4k PC és melyik a konzol.
De tudom, most a PS4 nem natív felbontással rendelkezik így nem látjuk a különbséget. Ugyan úgy ahogy 1280x720 felbontás elég volt(!!!) előző konzol genben, mert a konzolok ennyit tudtak. Akkor még te nem voltál itt, de voltak itt jó kis viták, hogy 120 cm alatt nem láthatod a HD-FullHD különbséget X méterről. Annyi, hogy egy PC-s akkor is azt mondta, hogy látni, csak valahogy mindig a konzolfanboy az aki a konzolhoz igazítja az igényeit. Nem baj, majd PS5-nél meglátod te is a natív 4k rejtelmeit.
13.
13.
zozo76hun
en most 140-en, HDR-el nativ 4K-ban nyomom a haverral a wildland-et, es sokkal de sokkal szebb a grafika mintha levaltanek 1080-ra. szoval sokkal jobb 4K-ba. :)
10.
10.
delphijos
#1: Egy rossz játénál megérteném a panaszkodást, ( monjuk egy Sébastien Loeb Rally kapna 4k támogatást ) , de ha jó egy játék, nem értem miért baj ez? A 4k szerintem akkor gond, ha CSAK az van.
9.
9.
kamgecam
6.
6.
Stranger
A legnagyobb poén pedig az, hogy folyamatosan a grafikáról van szó úgy, hogy semmi innovatívat nem tudnak felmutatni már 10 éve. Ajánlom mindenkinek ezt a videót, sztem fontos dolgok hangzanak el.
https://www.youtube.com/watch?v=y0Xpk2a9BZQ
5.
5.
ADMlN
Brüh-fucking-hü.
Végülis alig jelent meg jó játék idén: Noih, NieR Automata, Horizon ZD, Gravity Rush 2, Resident Evil 7, Zelda BotW, Persona 5, Mario Odyssey, Metroid: Samus Return, Forza 7, Cuphead ...
Aki arról akar olvasni, hogy milyen jó volt a game story-ja meg milyen tartalmas volt az erre parancsoljon: Dishonored 2 teszt
4.
4.
Darksiders84
#1: Aki nem halad a korral az lemarad a jóról. Nekem a játékkal semmi gondom nem volt grafikailag a régi Ps4-en HDR TV nélkül Full HD de mostmár illene váltanom.
3.
3.
Norbiii
#1: Teljesen egyetértek!
1.
1.
Early
Az a szomorú hogy 4k így 4k úgy
És nem azt hogy milyen jó története
És hogy mennyire tartalmas
Lassacskán eljutunk óda hogy csak az számít hogy 4k
És semmi más
Tudóm hogy haladni kel a korral
Már lassacskán csak azt lehet olvasni a gamekapocson hogy ez 4k hdr meg az
Lassacskán semmi mást!:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...