Living Dark - neo-noir kaland a DayZ alkotójától

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy véletlenszerűen alakított narratívával felvértezett cyberpunk kalandon dolgozik Dean Hall, a DayZ atyja. A bemutatkozó előzetesben minden van, ami kell: drogok, gengszterek, megavállalatok és kiborg katonák.

A Living Dark világában a társadalmi egyenlőtlenség, az erőszak, a manipuláció és az emberi tudat befolyásolása mindennapos probléma, nem kevés utalással a mai helyzetre. A játék procedurálisan generált narratívával bír, azaz a játékos cselekedetei befolyásolják Vox lakóinak életét. Döntéseink alapján új missziók, párbeszédek és karakterek jelennek meg.

A cyberpunk noir remek alapanyag, a szereplők érdekesek lesznek, rengeteg nyomot vizsgálunk meg, hogy legyőzzük a zsarnok uralkodókat. Az első teaserben egy félresikerült kábítószerüzletbe csöppenünk, a razzia során kiborg rendőrök csapnak le az elkövetőkre.

A játékban nyitott és sűrű területeket járhatunk be, számtalan játékstílus sikerre vezethet, a kapcsolati rendszer pedig olyan kiterjedt, hogy a városban élő minden karakter viselkedését befolyásolhatjuk. A látványért az Unreal Engine 4 felel.

Nagy ígéretekkel van dolgunk, reméljük, nem sül be idő előtt, mint a RocketWerkz előző ambiciózus címe, az Ion. A csapatot 2014 végén alapította Dean Hall, miután lelépett a Bohemia Interactive-től. A Living Dark rendezője Rashad Redic lesz, aki olyan játékok világán dolgozott, mint a Fallout 3, a Crysis vagy épp a Skyrim.

További teaser videók jönnek a héten.

5.
5.
hadzsime
DayZ? Zsír. Akkor szerintem a Mars terraformálásának századik évfordulójára kész is lesz a játék.
4.
4.
Chrysh
Persze a DayZ-t még mindig izélnek befejezni.
3.
3.
user101
Ha már az alapoknál ilyen szar az animáció akkor inkább be se fejezzék, mert ezzel csak azt érik el, hogy mindenki messze elkerülje... ZSÉ alja! :(
2.
2.
0Hagyma0
Nem baj, majd félúton kilép a projektből...
1.
1.
mestermagyar
RocketWerkz? Inkább SnailWerkz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...