Hello Neighbor - Switch-re és PS4-re is?

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 30.
  • Pletyka
Link másolása
Ugyan a Hello Neighbor nem hagyott bennünk maradandó élményeket, úgy néz ki, a Dynamic Pixel csapata Nintendo Switch-re és PlayStation 4-re is elhozza a lopakodós címet. Legalábbis a korhatár-besorolásért felelős hivatal szerint.

Az európai korhatár-besorolásért felelős hivatal, a PEGI adatlapja szerint a Hello Neighbor Nintendo Switch-re és PlayStation 4-re is megjelenik. Az egyetlen szépséghiba a dologban a premier dátuma, ami december 8. Noha tényleg ebben a hónapban jelent meg PC-re és Xbox One-ra a Dynamic Pixel alkotása, de az új portokról még nincs hivatalos állásfoglalás.

Még az is elképzelhető, hogy egyszerű malőrről van szó. A fejlesztőknek minden egyes verziót külön kell benyújtaniuk vizsgálatra a PEGI-nek, még jóval a megjelenés előtt, így van esély rá, hogy az adatlapot hibásan töltötték fel.

Megjegyeznénk, hogy a PEGI-nek köszönhetően derült fény a Final Fantasy IX PS4-es verziójára és a ReCore: Definitive Editionre is, szóval reménykedjünk a legjobbakban.

A Hello Neighbor ugyan remek ötletre épül, a megvalósításon végül elcsúszott a játék.

3.
3.
csodálkozom hogy egyáltalán cikkeztek erről, rég láttam ekkora szerencsétlenséget mint ez a 'játék'... úgy cikkeztek róla mintha A cím lenne.
2.
2.
GAMEROD
Ezt a bughalmazt mámor lesz majd controllerrel játszani. De legalább van olyan játék ami a nyugodt embert is kihozza a béketűrésből.
1.
1.
Yanez
MINEK??? Ezzel csak vesztenek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...