For Honor - jönnek a dedikált szerverek

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 26.
  • Hír
Link másolása
Február közepén veszi kezdetét a For Honor ötödik szezonja, amely egy sor változtatást és újdonságot hoz magával. Külön öröm, hogy végre dedikált szervereket is kapnak a játékosok.

Nemcsak a Rainbow Six: Siege, de a For Honor játékosaira is fontos események várnak a közeljövőben. Február 15-én veszi kezdetét a játék ötödik évada, az Age of Wolves, amely egy ingyenes frissítés társaságában rajtol majd.

Az update elsősorban a játékélményt hivatott javítani, a játék több hőse is balanszírozáson esik át, emellett javul a matchmaking és a hálózati stabilitás, illetve változik a harcrendszer, és a testreszabási lehetőségeink is kibővülnek. Három gyakorlómódot is kapunk: az Apprentice Trials és a Warriors Trials az újoncoknak szól, míg Arenában a tapasztaltabb játékosok fejleszthetik tökélyre a harci technikájukat.

A legfontosabb újdonság talán, hogy az ötödik évaddal vezeti be a Ubisoft a dedikált szervereket. Mint ismert, a For Honor eddig peer-to-peer alapon működött, ez azonban rengeteg bosszúságot okozott játék közben.

6.
6.
Blazkowicz
A ubit ismerve már, várhatóan ez még rosszabb lesz mint a P2P kapcsolat... :D
5.
5.
#4: Na igen.. Ezt a fighting games műfajába kellene sorolni. Ha meg valamihez hasonlítgatni kell, akkor ott az Absolver.
4.
4.
biohazard rex
#1: Kb annyi köze van a For Honor-nak a Mount & Blade-hez, mint a Doom-nak a Halo-hoz.
3.
3.
szinkron
szokásos ubifos tempó, pofás grafika, dögunalmas játékmenet
2.
2.
Neo1989
Ja csak 1 évbe telt. Am meg ez egy bukott játék. Kb mint ha egy roncs kocsit pofozgatnál , sok értelme nincs.
1.
1.
mestermagyar
Hiába ölnek bele bármennyi pénzt, egy 2-3000 playeres zárt kert az egész játék mialatt a gamer körökben vénöregnek számító modparadicsom Mount and Blade Warbanddel 3x annyian játszanak, az is nőtt az utóbbi hónapokban és így is csak azért ilyen alacsony mert hamarosan megjelenik az újabb rész hogy azoknak se legyen baja a játékkal akik a grafika vagy az amatőr megoldások miatt a For Honort választják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...