PS4-re és Xbox One-ra is befutott a Titan Quest

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 21.
  • Videó
Link másolása
Csaknem 12 év PC-s pályafutás után konzolokra is megérkezett az Iron Lore akció-RPG-je. Az átdolgozott textúráknak hála a látványon is sikerült javítani, tartalmilag pedig a teljes kiadással van dolgunk.

Az Iron Lore csapata iparági veteránokból áll: a Titan Questet az Age of Empires alkotójának, Brian Sullivannek és a Braveheart írójának, Randall Wallace-nek köszönhettük 2006-ban PC-n. Tizenkét esztendővel később PS4-re és Xbox One-ra is befutott az ókori Görögországban, Egyiptomban és Ázsiában játszódó akció-RPG.

A grafikát modern szintre húzták fel a srácok, 28 teljesen testreszabható karaktert kapunk, és több mint 1000 egyedi és legendary elemet szerezhetünk a kaland során. Az online kooperatív mód 2-6 személyt támogat, de a srácok már dolgoznak a helyi osztott képernyős módon is.

A rajongók választhatják a 120 eurós Collector's Editiont is, melynek éke egy 23 centiméteres sisakreplika és egy jegyzettömb.

A Switch-változat még fejlesztés alatt van, de remélhetőleg még idén befut.

10.
10.
Chrysh
#9: Dinamika van a Van Helsingbe is, csak sajna az kimerül abban, hogy az ellenség ész nélkül ugrik neked harmincasával, és ha nem reagálsz jól, akkor meg is halsz nem számít milyen karakterrel vagy
9.
9.
Necreon
#8: Mondjuk erre a Van Helsing: Final Cut a legjobb példa. Annak a történetét, szövegdobozokon túlmenő történetmesélési módszereit, humorát, és lineáris 30 óra tartalmát kellene ötvözni egy D3 szintű harcrendszerrel, dinamikával, és megkapnánk a tökéletes ARPG-t.
8.
8.
Chrysh
#7: Jah, sajna eljárt felette az idő, én most nemrég toltam ki, jó móka volt végig rotálni balta/pajzs conquerorral, de ma már nem kill Diablo3-ig elmenni, hogy lássuk, bizony más kisebb aRPG is bőven hozza ezt a szintet!
7.
7.
B-Shaggy
Iskolás koromban imádtam, a mai napig szinte minden nyáron elővesszük, de be kell vallani, hogy nem egy hatalmas játék. A skillek többsége nem túl izgalmas, az ellenfelek nem elég változatosak, és a térkép mindig ugyanaz, szóval már kívülről tudom, hogy merre kell menni. Arról nem is beszélve, hogy a kb 10 év alatt azt vettem észre, hogy a legtöbb sebzést mindig karddal érhetem el, szóval a legtöbb másik fegyver felesleges, meg a varázstárgyaknál is kb a játék feléig többet érnek a földön elszórt basic itemek.
6.
6.
user101
Aham, persze... Annak idején az alapot és a kieget is végig toltam, majd most amikor megjelent a legendary akkor megint ... Alig 100 óra alatt... de végül is mindegy, haters gonna hate... :)
5.
5.
hoaw
Huh én nagyon nem szeretem ezt a játékot. Iszonyat repetitív szerintem. A fegyverek nem amortizálódnak, ha egyszer kilépsz vagy meggalsz az összes ellenfél respawnol. Nagyon untam.
4.
4.
Gaboo77
Szerintem arra játszanak, hogy nem kér kenyeret és a portolás nem vitt el annyi pénzt, hogy ne érje meg kiadni. Akármekkora bevétel jön, az szinte ingyen pénz. Én konkrétan egy kakasos nyalókát sem adnék érte, de ízlések és pofonok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...