Dokumentumfilm a Kingdom Come: Deliverance-ről

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 9.
  • Videó
Link másolása
Ha kíváncsi vagy arra, milyen nagy volt a nyomás a Warhorse srácain, akkor most itt van egy 50 perces videó, amely a premier előtti utolsó napokat, majd a megjelenést követő feszült órákat meséli el a fejlesztők szemszögéből.

A Kingdom Come Kickstarter-kampányának egyik teljesült célja egy olyan dokumentumfilm volt, amely a játék készítését mutatja be. Ez még mindig készül, ám most egy másik videóra hívnánk fel a figyelmeteket. Az Epilogue a munkálatok utolsó napjaira és óráira koncentrál, majd a debüt utáni feszült reakciókat követhetjük nyomon.

A direktor, Daniel Vavra szerint egy RPG esetében a kiadás napja nem olyan nagy dolog, még akkor sem, ha az első heti eladásokat nézzük. A Skyrim példája is jól mutatja, hogy még évekkel a premier után is rajta lehet a játék top 20-as eladási listákon. Persze az áruk már alacsonyabb, de a nagy szerepjátékok hosszabb élettartammal bírnak, mint a "normál" alkotások.

Vavra elismerte, hogy a Kingdom Come: Deliverance előrendelései nem voltak olyan jók. Még a Divinity: Original Sin 2 korai hozzáférésű verziójából is jóval több kelt el, de szerencsére a premier után már minden aggodalmuk szertefoszlott.

A videó cseh nyelvű, ezért mindenképp kapcsold be az angol feliratot!

1.
1.
FrankBlack
Nagyon lelkes, és kreatív kis csapat, akik remek játékot készítettek. Igen, tele bugokkal. Valóban szerencsésebb lett volna még várni a megjelenéssel, amíg rendbe nem teszik normálisan, vagy inkább early access-ben lett volna még a helye és még olcsóbban kellett volna adni. De ez már így alakult. Maga a játék viszont valami elképesztően adja nekem azt a hangulatot és gameplay-t, amire már régen vágytam, de eddig egy játék sem tudott ilyet nyújtani. Végre egy lovagos rpg amiben nincs hókusz-pókusz, sárkányok, és varázslók, meg mindenféle szörnyek, és nem valami dark fantasy literszámra fröcsögő vérrel, csonkolással, repkedő fejekkel, és végtagokkal. Ebben végre ilyen nincs, hanem helyette egy korhű valós helyszín, ami nagyon tetszik, és ráadásul még gyönyörű is (a grafikus motor a kedvencem, amivel készült). E mellett olyan remek harcrendszer van benne, amilyet még eddig nem láttam, és amit máig nem tudok megunni. Számomra a legélvezetesebb kardozós harcrendszer, amivel eddig valaha játszottam. Amennyire csak lehetett a realizmusra fektették a hangsúlyt, és ez nekem nagyon bejön.

Itt most akkor én is had ajánljak két dokumentum kisfilmet, ami a harcról, és a fegyverekről szól, és hogy mennyire törekedtek a realizmusra:

https://www.youtube.com/watch?v=9WmVXjPhGgU

https://www.youtube.com/watch?v=n0sK7Xqfvpc

Amikor ezeket megláttam, már akkor tudtam, hogy ez a játék nekem kell.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...