Fortnite - erődítmény gombnyomásra

  • Írta: szlav
  • 2018. április 11.
  • Hír
Link másolása
Szinte hetente érkeznek az újabb kütyük a Fortnite Battle Royale módjába. Az irányítható rakéta és a fegyverautomata után jön most a Port-a-Fort, amellyel pillanatok alatt építhetünk magunknak egy egész erődöt.

Hétről hétre érkeznek az egyre őrültebb dolgok a Fortnite Battle Royale módjába. A ma érkező frissítés után a Port-a-Fort bővíti majd a 100 fős térképen található felszerelések tárházát. Az új kütyü segítségével egy gombnyomásra húzhatunk fel magunknak egy egész kilátótornyot, amely nemcsak fedezéket, de komoly taktikai előnyt is jelenthet majd.

Az igazán hardcore játékosok némelyike és a Reddit-community egy része már korábban is panaszkodott amiatt, hogy a Vending Machine és a Guided Missile megkönnyítik a játékot, ezzel túlságosan segítve a kezdőket. Nekik valószínűleg nem lesz ínyükre a Port-a-Fort sem, de hát nem lehet mindenkinek megfelelni ugyebár. Mi mindenesetre úgy gondoljuk, hogy biztos sok jópofa szituációt fognak szülni a hirtelen felépülő őrtornyok, és csak várni tudjuk az Epic következő agymenését.

A Fortnite-ot PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és most már mobilkészülékeken is játszhatjátok, s mindezt teljesen ingyen.

5.
5.
shatterhand
Nem tudom megszeretni. Konzolon sztem kurvara tulbonyolitott. Kulon gombbal valtok at az epitkezesre, majd ott valogassak, majd vissza a fegyverre,de ott is kulon gomb a csakanyhoz. L-R gombokkal simabban meg lehetett volna oldani
4.
4.
PaprikaJancsi
#3: Te pedig ilyen kommentekre ;)
3.
3.
Szanalom, hogy ilyen játékokra pazaroljak az emberek az idejüket ;-)
2.
2.
támadómókus
Minden csak gyakorlás kérdése. Én nem tartom jónak ezt a Port-a-Fort témát, mert akik most kezdik, vagy nem annyira jók, azok sosem fognak megtanulni normális sebességgel építeni, mert elég csak ezt ledobni a földre, és amint szétlövik a fedezéket alóluk, nem tudják lereagálni, ha nincs náluk több is.

A Guided Missile meg abszolút nem könnyít semmit, borzalmasan egyszerű kivédeni, ráadásul most nerfelve is lett. A gránátvető ezerszer erősebb és hatásosabb fegyver, mint a Guided Missile valaha volt.
1.
1.
hadzsime
Basszus, én szombaton próbáltam ki először a játékot abban a hitben, hogy ez valami pofonegyszerű lövölde. Egy elhagyatott helyen landoltam, megszedtem magam fegyverekkel és építőanyaggal, próbálgattam az építést meg ilyesmi.
Aztán találkoztam az első ellenfelemmel. Gondoltam magamban, hogy: "Na most kibaszok veled srác." Megnyomtam a Q billentyűt, szépen kiválasztottam a lépcsőt, leraktam, elővettem a fegyvert, készülök, hogy szétlőjjem a seggét fedezékből, de mikor kinéztem a lépcsőn, azt hittem magam alá szarok.
A srác egy kibaszott kastélyt felépített mire én egy kurva lépcsőt leraktam! Úgy szétlőtte a seggem, a magasból, hogy egy találatot nem vittem be. Még most sem értem, hogy lehet ilyen gyorsan építeni. Szóval nem könnyű játék. Én amatőr balfaszként nem bánom, hogy ilyet is raknak a játékba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...