Launch traileren a Spider-Man

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 14.
  • Videó
Link másolása
Három héttel a premier előtt a Sony kiadta a Spider-Man pörgős launch trailerét. Számos ismerős karaktert fedezhetünk fel az előzetesben, köztük azokat a rosszfiúkat is, akikkel meggyűlik majd Peter Parker baja.

Silver Sable, Mister Negative, The Kingpin és Rhino is feltűnik a Spider-Man megjelenését ünneplő trailerben, és persze a jófiúk sem hiányozhatnak majd. Noha még három hét van hátra a játék premierjéig, de ez ne zavarjon senkit!

A Spider-Man egy lendületes nyitott világú cím lesz, a felfedezés gyors és egyszerű, New York utcáin számos tennivaló akad a szuperhős számára. Megjelenés szeptember 7-én, kizárólag PS4-en.

5.
5.
Juha
#4: De..de... nekem sony a monitorom meg a tv-m. Akkor tudok majd vele játszani? ☺
4.
4.
Macifasz
#1: Addig állj fél lábon, amíg ez megjelenik PC-re. Mivel Sony exkluzív, így az esélye még a nullánál is kisebb. ;-) :-)
3.
3.
felegyi
#2: 45-ért van fent használt PS4, azt megvéve nem csak a SM-PS4-et játhatod, hanem egy halomnyi exkluzívot rohadt jó áron... ne ezen legyünk fentakadva 18-ban :) sokkal több a jó oldala az exkluzivitásnak mint amennyi hátrányát fel tudom sorolni... ráadásul van már exploit is PS-re, alias törhető annak aki hanyagolja a rohadt jó multy részét, és sajnálja a teljes játék árakat...
2.
2.
razipapi
Ennek klasszik PS exkluziv szaga van szerintem ez sosem fog megjelenni nekünk :))
1.
1.
hedzsooo
Akkor még PC-re mindig nincsen bejelentve??? Na, majd akkor kb. 1/2 - 1 év múlva. Addig is jó játékot vele a konzolosoknak! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...