Spider-Man - több mint 20 órányi akciót kapunk

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 28.
  • Hír
Link másolása
Nem csak pár óra lengedezést kapunk a pénzünkért. Az Insomniac közösségi menedzsere szerint átlagosan húsz óra után érhetünk majd a Spider-Man végére, mindezt pedig úgy, ha csak néhány mellékküldetést fogadunk el.

A megjelenéshez ilyen közel is rengeteg kérdés bombázza a Spider-Man fejlesztőcsapatát, az Insomniac közösségi igazgatója, James Stevenson pedig igyekszik megválaszolni minden kérdést, amit tud. Stevenson Twitteren árulta el például azt is, hogy a tesztereiknek átlagosan 20 óra alatt sikerült a játék végére érni, mindezt pedig anélkül, hogy minden másodlagos küldetést teljesítettek volna.

Az említett 20 órás konklúzióhoz több, normál fokozaton játszó belsős játéktesztelő statisztikáit figyelembe véve jutottak el - Stevenson állítása szerint ennél is jóval hosszabb játékra számíthatnak azok, akik szívesen részt vesznek a játék minden másodlagos küldetésében.

A biztató hírrel párhuzamosan egy vadiúj trailert is kaptunk: a bő kétperces előzetesben J. Jonah Jameson magyarázza el, hogy szerinte miért nem jó ötlet a maskarás önbíráskodás. Az előzetes során Pókfej számos ellenfele feltűnik majd - lássuk tehát, hogy mi vár ránk jövő hétvégén!

A Spider-Man szeptember 7-én érkezik kizárólag PlayStation 4-re.

3.
3.
Tibi80
Jónak tűnik nagyon, eddig még nem okozott csalódást az Insomniac csapata...bár egy nextgen Ratchet-nak azért igencsak tudnék örülni.. :)
De addig is van Pókember, hogy feldobja a jövő hétvégét... :)
2.
2.
Perseus84
Ez az amerikai majmolas alatta mar sok
1.
1.
Yanez
Sztori szavatosságnak tökéletes a 20 óra! Nekem picit sok is. Amúgyis sandbox, úgyhogy gondolom az átlag játékosnak 40-50 óra lesz az egész úgy egyben. Pont jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...