The End of the Sun - utazás a szlávok földjére

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy lengyel csapat gyönyörű, belső nézetű kalandjátékot készít The End of the Sun címmel. A játék a szlávok földjére visz, népi hiedelmek és rejtélyek elevenednek meg előttünk a vidéket járva, dinamikus időjárással megspékelve.

A The End of the Sunt a szláv legendák és mitológiák ihlették, és bemutatja a négy szláv fesztivált (tavaszi, nyári, őszi és téli) követő misztikus eseményeket, és egyszersmind megismerhetjük az itteni népek szokásait néhány unortodox puzzle-t megoldva.

Ha úgy tetszik, sétaszimulátorral van dolgunk, adott egy hatalmas bejárható terep, korabeli falvakkal és a természettel. Mintha egy néprajzi múzeumba látogatnánk el, csak itt dinamikus időjárás és napszakok várnak ránk. A házak belsejébe is bemehetünk, rég elfeledett mindennapi tevékenységekkel és tárgyakkal ismerkedhetünk meg.

A történelem egyes elemei és a körülötted lévő világ is változik, a múltbeli események kihatnak a jövőre is. Mindezt nonlineáris narratívával spékelik meg, amit a saját tempódban görgethetsz végig.

A bámulatosan kinéző kalandjáték 2019-ben jelenik meg PC-re 20 dollárért.

2.
2.
crytek
#1: Uh csak a bélyeg képeken kinagyítva illetve megnézve s videót.... Valjuk be nem ez lesz a Unity engine csúcspontja... De attól még jöhet.
1.
1.
crytek
Szeretem a walking simeket. Kegyetlen jól néz ki várom ezerrel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...