Fallouttal várja Nyugat-Virginia állama a turistákat

  • Írta: szlav
  • 2018. október 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Szinte mennyország - John Denver időtlen balladájával és bizarr módon a Fallout 76 idillinek semmiképp sem mondható, posztapokaliptikus világával próbálja elcsábítani a turistákat Nyugat-Virginia turisztikai irodája.

Lássuk be, egy turisztikai irodaként nem feltétlenül hamufedte, porig égett tájakkal és radioaktív mutáns lényekkel szeretnénk népszerűsíteni hazánkat, Nyugat-Virginia hivatalos turisztikai központja azonban pontosan ezt az utat választotta. A Bethesdával kötött keresztpromóció keretein belül a hamarosan érkező Fallout 76 motívumaival igyekeznek elcsábítani a kalandra vágyó túrázókat.

A dolog persze nem véletlen, hiszen a legújabb Fallout pontosan ebben az államban, az Appalachia régióban játszódik majd. Egész biztos, hogy több jellegzetes helyszín és kulturális szempontból jelentős elem visszaköszön majd a képernyőkön, hiszen nem volt ez másképp a korábbi Fallout-címekben sem. Ha tehát valaki élőben arra járna, feltétlenül tartsa nyitva a szemét, hátha megpillant egy kósza Vault Boyt. Vagy egy Deathclaw-t. Nem árt vigyázni.

A Fallout 76 november 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

2.
2.
supair
Nem baj Hab.Mi tudjuk ez a lényeg.
1.
1.
Hab
Mintha valaki már szólt volna egyszer, hogy nem október 23. a megjelenési dátum. Akkor kezdődik a Beta XBox-on, 30-án PC-n és PS4-en, makd november 14-én jelenik meg hivatalosan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...