The Division 2 - extra játék a PC-s előrendeléshez

  • Írta: szlav
  • 2019. február 15.
  • Akció
Még egy fokkal csábítóbb lett a The Division 2 PC-s változata. Három Ubisoft-játék közül válogathatnak a márciusban érkező shooter előrendelői, ráadásul viszonylag friss címekről van szó.

A konzolosok sajnos kimaradnak ebből a buliból: a The Division 2 PC-s előrendelői zsebre vághatnak egy extra játékot is! Ráadásul nem holmi hulladékcímekről van szó, három AAA-kategóriás Ubisoft-fejlesztés van a terítéken: a Ghost Recon: Wildlands, a Watch Dogs 2 és a Far Cry: Primal közül választhatunk akkor, ha a UPlayen, vagy az Epic Games Store-on folytatjuk le a korai vásárlást.

Az akciót egyébként megtaláljátok az említett klienseken az előrendeléskor, de ide kattintva is lecsekkolhatjátok a dolgot a The Division 2 weboldalán.

Az akcióhoz egyébként nem feltétlenül kell előrendelnünk a játékot, hiszen az egészen március 31-ig érvényes - két héttel a The Division 2 megjelenése után. Ha tehát ellenzitek az előrendeléseket, akkor sincs semmi gond, nyugodtan várjátok meg az első beszámolókat és teszteket, nem maradtok le így sem semmiről!

A Tom Clancy's The Division 2 március 15-én rajtol PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

19.
Nyarlako
#18: Egy idöben nem tudtam hogy hibbant vagy csak játssza, de nem tud színészkedni.
18.
Kawada
#17: Nem tudom... De próbálok rájönni, hogy a megjegyzésemből miért következik az, amit mond? Egyik játékról sem állítottam semmit, azon kívül, hogy már nem veszik...
17.
Nyarlako
#16: Ez szerintem genetikai.
12.
CitromH
Hogy nem maradunk le semmiről? Az már tuti! Majd március 15-től lehet is játszani velük, addig pedig milyen szuper nekünk, mert a pre-load opció már most is él!

Először el sem hittem amit látok. Ki a franc akar ezekkel játszani a launch után, amikor nyilván azért vetted meg a Divisiont, mert az az ami kell neked. Gondoltam milyen aranyosak, adnak addig is elfoglaltságot: lesz a bónusz játék amíg meg nem jelenik a D2. :)
(Facepalm)
11.
Palack20
#5 Nagyon szépen köszönöm a segítséged!
10.
Nyarlako
#7: Hiába mert ez már nem az a Bioware csak a név a régi.
8.
Ooorky
#7: Nem kapta volna meg a Bungie ha 2 petáknál többet érne...
7.
PiszkosFred
#6: Ha viszont azt nezed, hogy a Bungie most mar szabad es ovek a Destiny franchise is, akkor jo huzas volt, meg ha nem is annak szantak.

Adna az Isten, hogy ez menjen vegbe a Bioware es a Anthem eseteben is, es vegre megint onallo lenne a studio, nem az EA vizfeje dontene helyettuk.
6.
Ooorky
#2: Pont tegnap este nézegettem egy videót a Destiny-ről, Activision elb*xott fél milliárd $-t marketingre, hogy ezzel hizlalja a Warframe játékostáborát, mivel sokkal többen választották azt, mint az ő IP-jukat, ezért is engedték el a Bungie kezét olyan könnyedén.
Anthem-re is ez vár...
5.
PiszkosFred
#3: Mi is megkapjuk, csak kattints az emailben kapott (vagy a cikkben szereplo) linkre es valassz!
4.
Dr.MadCow
MINDEN előrendelő választhat egyet a felsorolt játékok közül.
3.
Palack20
és mi van azokkal akik már előrendelték? ők is kapnak valamit vagy így jártak?
2.
Kawada
#1: Szerintem ennyire nem veszi már a kutya se ezeket a játékokat.
1.
Ooorky
Ennyire nem bíznak a játékban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...