Epic Games Store - megvan az új ingyenes játék

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 5.
  • Akció
Link másolása
Lehullt a lepel az Epic Games Store következő ingyenes játékáról, de amíg várjuk, hogy rátehessük a mancsunkat a Torchlightra, érdemes tudni, hogy jövő hétig az Overcooked szerezhető be teljesen ingyen.

Tegnap óta újabb ingyenes játékot tölthetünk le az Epic Games Store-on keresztül, ugyanis élesedett a korábban beharangozott Overcooked, ami azokat is igazán próbára teszi, akik otthonosan mozognak a konyhában.

A kifejezetten kooperatív módra kihegyezett főzős játék ugyanis rengeteg nehezítéssel, sokféle recepttel és sok-sok helyszínnel várja a főzés szerelmeseit. Vagy csak azokat, akik szeretik közösen elütni az időt egy-egy játék előtt ülve.

Időközben arra is fény derült, hogy a július 11-ig tölthető Overcookedot a Diablo-klónok közül is kiemelkedő Torchlight követi majd. A játékot július 11-től egészen július 18-ig lehet majd beszerezni az Epic Games Store-on keresztül, természetesen teljesen ingyen.

31.
31.
Obi Wan Kenobi
Én esténként sajtreszelővel rejszolok ha már mindenki ennyire idevágó dolgot ír.
30.
30.
Chrysh
Srácok, tudtátok, hogy a Torchlight lesz a következő ingyenes játék?
29.
29.
SLi
#28: ami balos elmélet ( theroy- nem tudom mi a magyar szó rá) létezik nagyjából olvastam, ismerem, és mára eljutottam oda hogy valami globális hirtelen esemény nélkül a maximum ami megvalósítható az egy norvég, dán, svéd stb szociálisan érzékeny kapitalizmus, vagy amiért most Bernie küzd az USA-ban, erre értettem hogy elavult.
28.
28.
Mortis
#24: Ez borzasztó mód leegyszerűsíti a helyzetet. Mindent fel lehet osztani arra, hogy x ès nem x, de ez olyan mintha semmit sem mondanál, hiszen lètezik olyan agenda ami igazságosabb elosztásèrt küzd rövid távra, de hosszú távon elègtelen eszközökkel s vice versa. Az ördög a rèszletekben rejtezik.
Az meg hogy valami elavult szigorúan tudományos/technikai szempontból mondható ki, ideológiára használva maga is totaliarista álláspont
27.
27.
Gaboo77
Amúgy meg ez egy tipikus party játék. Semmi baj nincs vele. Rengeteget lehet nevetni, ahogy bénáznak a csapattagok.
26.
26.
Gaboo77
Én szeretem a csoki fagyit! Gondoltam én is írok valamit a cikkhez, ami nem ide való...
9.
9.
Téma: epicnél ingyen játék

Kommentek: mirgáns, birka, Kádár Jani, stadion, kórház

Izé, legközelebb a Torchlight lesz ingyenes.
3.
3.
user101
#2: Majd térjünk erre vissza amikor az orvostudományit is beszántják és autó alkatrészt fogtok sorjázni három műszakban... :)
2.
2.
Csoki80
#1: Bégess te búval aszott birka :-D
1.
1.
user101
Popularista, népbutító, nesze neked semmi a köbön. Ez pont annyira szánalmas, mint amikor vidéken két kiló liszt és kolbász osztásával és egy kis migráncsozással választást lehet nyerni... Tessék "emberek", lehet bégetni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...