PUBG - nyakunkon a negyedik szezon

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 18.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan kezdetét veszi a PlayerUnknown's Battlegrounds negyedik szezonja, amely számos fejlesztése mellett talán azért lesz igazán izgalmas, mert felújított kiadást kap a játék első pályája, az Erangel.

Ugyan a Fortnite tempóját egyetlen battle royale-játék sem képes követni, a PlayerUnknown’s Battlegroundsot még mindig sokan játsszák, és a népszerűségét a lassabban érkező újdonságok is csak részben tudták eddig megtépázni.

A rajongóknak most viszont egy szavuk sem lehet, hiszen a hónap végén a publikus szervereken is elérhető lesz a negyedik szezon és annak minden újdonsága, amelyek közül talán a legfontosabb, hogy alapos ráncfelvarráson esett át az Erangel.

A negyedik évad persze változásokat hoz az egyensúlyban, a fegyverek és járművek terén, de az életerő visszatöltése is kapott egy finomhangolást. A csomag először csak PC-n lesz elérhető, július 24-től. A konzolos változatokra sem kell sokat várni, még a nyár folyamán megérkeznek az újdonságok PS4-re és Xbox One-ra is.

A bejelentés mellé kaptunk egy előzetest is, ami jó eséllyel a már korábban beharangozott egyjátékos, történetközpontú PUBG-mellékágnak az alapozása, hiszen a videó az Erangel történetét meséli el, ami már egyértelműen az univerzumépítésnek a része.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...