World of Warcraft Classic - emeljük poharunkat!

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 28.
  • Videó
Link másolása
Idén ünnepli tizenötödik születésnapját a World of Warcraft, az MMORPG-k mai napig verhetetlen etalonja, ami a Classic-kiadás nemrég indult rajtja alkalmából kapott egy nagyon szuper, hangulatos, dalolós kedvcsinálót.

Ugyan a Blizzard mindent megtett, hogy zökkenőmentesen inudljon a World of Warcraft Classic visszatérése, ekkora rohamra valószínűleg még ők sem számítottak.

A napokban csak arról lehet olvasni, hogy a Twitchen bucira verte a Fortnite-ot a 15 éves World of Warcraft felmelegített kiadása, a megjelenés napján ugyanis több mint egymillióan voltak kíváncsiak a különböző közvetítésekre.

Nem sokkal később pedig arról lehetett olvasni, hogy szó szerint harc dúl a játék világában azért, hogy mobokat ölhessenek a játékosok. Ez azonban nem szegi a rajongók kedvét, mert úgy tűnik, tényleg ki voltak éhezve egy kis nosztalgiára.

1.
1.
SLi
Sajnos már nincs olyan ismerősöm aki játszana vele, egyedül nem kezdek neki de Twitch-en hatalmas élmény nézni a no life mód 20-25 órás streameket, soda, asmon stb rég volt ilyen hogy ennyire gamelay orientált legyen az aktuális twitch meta, kezdett uncsi lenni a react andy era
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...