Steam - ideje látni a nagyobb képet!

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 18.
  • Letöltés
Link másolása
Legalábbis a saját könyvtárunkban. Nyílt bétafázisba lépett a Steam legújabb frissítése, amivel végre egy új, interaktívabb és informatívabb arculatot kap a mostanra már igazán elavulttá vált könyvtár felület.

Az új könyvtár számtalan szűrési és rendezési opcióval rendelkezik majd, és listába rendezi a legutóbb elindított játékokat. Minden egyes megvásárolt alkotáshoz külön oldalt készít, ahol nem csak a legújabb frissítésekről és hamarosan érkező újdonságokról, kiegészítőkről olvashatunk, hanem a személyes statisztikánkat is böngészhetjük. Ráadásul az egész egy jóval letisztultabb és modernebb külsőt kap, szóval érdemes lehet kipróbálni mindenki számára.

A frissítés telepítéséhez nincs is másra szükségünk, mint a Steam bétakliensének a telepítésére, amit a Steam menüpontban a beállítások fülecskénél a bétarészvétel opció megváltoztatásával tudunk megtenni. Arról egyelőre nincs információ, hogy az újítások mikor érkeznek a Steam aktuális verziójához, de feltehetően már nem kell rá sokat várni. A frissítésről az alábbi linken tekinthetitek meg a hivatalos tájékoztatót.

5.
5.
Stack
Ha lehetne végre a betűméreten is változtatani, az lenne csak az előrelépés.
4.
4.
Cooper911
A leirás és a kép alapján ugyan azt tudja mint a big pictore.
1.
1.
Érdekes, de megvárom míg elkészül-bekerül és csak akkor nézem meg. Az újkeletű áruházaknál nekem tetszk a letisztultság, de azoknak nincs is annyi címük talán összesen, mint egy jól telibevert Steam könyvtár. Meg nincs annyi funkció sem, mint Steamen, amit el kéne érni, szóval úgy könnyű letisztultnak lenni.

Meglátjuk milyen lesz, de akár frissíthetnek is a dizájnon, nem hiszem, hogy meg lennének számlálva a napjaik. Azért szerintem a Steam nem kevés pénzt csinál a területén.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...