Apex Legends - új térképpel jön a harmadik szezon?

  • Írta: Shifty
  • 2019. szeptember 25.
  • Teaser
Link másolása
Felbukkant az Apex Legends Twitter-oldalán egy friss bejegyzés, amiben Crypto levelét olvashatjuk el, amit annak a Mystiknek címzett, aki nem más, mint az édesanyja. A levél valószínűleg arra utal, hogy úton az új helyszín.

Október elején rajtol az Apex Legends harmadik szezonja, ami nemcsak egy új fegyvert és megújult Ranked módot fog tartalmazni, de egy vadonatúj hőst is hozzácsap majd az eddigi felhozatalhoz. A Respawn Entertainment nagyon jól építette eddig fel Crypto érkezését és úgy néz ki, a karakter Twitteren olvasható levele szerint hamarosan egy új helyszínt is kapnak majd a rajongók.

Crypto ezt a levelet egy Mystik nevű valakinek címezte, aki az eddigi találgatások szerint a következő játszható hős lesz majd a játékban, ráadásul ő nem más, mint Crypto édesanyja. A levélből kiderül, hogy a hackernek köszönhetjük a Repulsor torony megbuherálását, ami a játék helyszínéül szolgáló sziget védelméért volt felelős. Miután a Repulsort megbütykölték, a sziget mellett ólálkodó hatalmas lények betörtek és komoly pusztítást végeztek. Crypto azt várta az akciótól, hogy sikerül megakadályoznia az Apex Games folytatását, de miután a Syndicate helyrehozta a károk egy részét, a terv csődbe ment.

A levél második felében jön az igazán érdekes részlet, Crypto ugyanis azt írja, hogy új bizonyítékok után kutatva meglátogatja a New Dawnt, ami valószínűleg egy új pályát takar. Érdekesség, hogy a Titanfall Online-hoz készült egy Dawn nevű pálya, ami egy hatalmas háború nyomait magán viselő sivatagos terep.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...