Ghost Recon: Breakpoint - a túlélés csak a kezdet

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 6.
  • Videó
Link másolása
Ugyan péntek óta már felvehetjük a harcot egykori harcostársunk, a Jon Bernthal által megformált Cole D. Walkerrel és magánseregével, a Wolves csapatával szemben, azért egy ütős előzetes még befutott a játékhoz.

Péntek óta mindenki számára elérhető és játszható a Ghost Recon: Breakpoint, ami ezúttal a festői Auroa szigetére kalauzol el minket. Egyetlen bökkenő van, ide fészkelte be magát egykori társunk, Cole D. Walker és zsoldosai, a Wolves, akik a lehető legmodernebb technológiával felszerelkezve okoznak gondot a Szellemeknek.

A Breakpointban a négyfős kooperatív mód mellett egyébként egy PvP-módot is kaptak a rajongók, amiben négy a négy ellen vethetjük be a különböző harci taktikákat és eszközöket.

A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg.

7.
7.
Harcos Pisti
Vannak még benne bugok, tèny de nem is olyan borzasztó mint sok kommentelőtől olvasom! Én jól szórakozom vele haverokkal, és ez a lényeg!
5.
5.
user101
Nem játszottam a wildlands-al, eddig abban a tudatban voltam, hogy a GR egy multi orientált játék és ha van is benne single, az még a Battlefront felsz*pó részével sem ér fel... Aztán néztem pár GR-BP gameplayt és tökre meglepődtem. Azt nem mondom, hogy jó játék, mert a gunplay végtelenül béna az viszont az első tíz percben lejön, hogy semmi köze a Divisionhoz ami az egyik nagy kedvencem. Ha olyan lenne első nap vettem volna :) De nagyon nem olyan... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...