Ghost Recon: Breakpoint - a túlélés csak a kezdet

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 6.
  • Videó
Ugyan péntek óta már felvehetjük a harcot egykori harcostársunk, a Jon Bernthal által megformált Cole D. Walkerrel és magánseregével, a Wolves csapatával szemben, azért egy ütős előzetes még befutott a játékhoz.

Péntek óta mindenki számára elérhető és játszható a Ghost Recon: Breakpoint, ami ezúttal a festői Auroa szigetére kalauzol el minket. Egyetlen bökkenő van, ide fészkelte be magát egykori társunk, Cole D. Walker és zsoldosai, a Wolves, akik a lehető legmodernebb technológiával felszerelkezve okoznak gondot a Szellemeknek.

A Breakpointban a négyfős kooperatív mód mellett egyébként egy PvP-módot is kaptak a rajongók, amiben négy a négy ellen vethetjük be a különböző harci taktikákat és eszközöket.

A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg.

Ezek is érdekelhetnek

9.
Ultimate
#8: "amolyan Division style"
Akkor kinek is van baja a szövegértéssel? :)
Ha fikázol valamit legalább közöd legyen hozzá kis Nemecsek. :)

Wildlands feeling =/ reskin.
8.
NemecsekErno
#6: Ez szép volt Ödönke, a felírt nyugtatót még mindig nem szeded, ugye? :D

Amúgy megint felsültél, a Division fejlődési rendszerét csak messziről ugatja a játék, ahogy azt a GK kritikában is leírták.
Amúgy az meg nem is lenne baj, mert ha valaki egy lövöldére vágyik, akkor ne kelljen RPG-s elemekkel bajmolódnia.
Tehát megint HAZUDTÁL!

És ezek szerint nem csak nekem jött át a Wildlands feeling, hanem más fórumtag számára is. Szóval megint csak egyedül maradtál az ostobaságoddal.

A legfontosabb azonban, hogy a gyógyszert igenis be kell venni, hogy ne legyél ilyen kis ideges.
Az ugyanis a szívre mehet!
7.
Harcos Pisti
Vannak még benne bugok, tèny de nem is olyan borzasztó mint sok kommentelőtől olvasom! Én jól szórakozom vele haverokkal, és ez a lényeg!
6.
Ultimate
#3: Nem csak fejlődési rendszer került bele de nyilván tudnád ha ha nem csak a szokásos fika ömlene belőled. :)

Nem nagyon hoz lázba mit ajánl egy beteg ember aki csak fikázni jár a HK-ra és állandóan falba rohan majd indítja a szokásos magas lóról a terelő személyeskedését. Sokadjára játszod el hogy fail amit fröcsögsz majd további érv hijján előjön a fullparaszt. Trollkodj csak. :)
5.
user101
Nem játszottam a wildlands-al, eddig abban a tudatban voltam, hogy a GR egy multi orientált játék és ha van is benne single, az még a Battlefront felsz*pó részével sem ér fel... Aztán néztem pár GR-BP gameplayt és tökre meglepődtem. Azt nem mondom, hogy jó játék, mert a gunplay végtelenül béna az viszont az első tíz percben lejön, hogy semmi köze a Divisionhoz ami az egyik nagy kedvencem. Ha olyan lenne első nap vettem volna :) De nagyon nem olyan... :(
4.
grindcore
#2: Én két zárt béta után, amiben összesen 11-12 órát toltam, odáig jutottam, hogy az opent már fel se telepítettem annyira meguntam az egész szigetet. Szóval igen, ugyanaz, mint a Wildlands, dögunalom.
3.
NemecsekErno
#2: Látszik, hogy továbbra is a gamekapocs.hu-s önjelölt megmondóembere maradtál.
Attól, hogy beleraktak egy fejlődési rendszert a játékba, még megmaradt ugyannak a Wildlands stilusnak, ami elég érezhetően át is jött a béta során.
"Aki mást állit, az HAZUDIK! Ne HAZUDJÁL!"

Nem fásztó amúgy nagyon a már lebeszélt testi hiányosságokból fakadó lelki feszültség ingerült kivetülése egy játékokról szóló fórumon.
Múltkor már javasoltam egy szakember felkeresését, de még nem jutottál el oda, ugye?
2.
Ultimate
#1: Látszik hogy még a BETÁhoz sem volt közöd különben nem írnál le ekkora baromságot.
Eleve megváltozott a teljes harcrendszer amolyan Division style-ra, nem beszélve a lopakodásról és lehetőségekről amik mind jókorát fejlődtek a Wildlands óta....
Sajnos még bugos és vannak vele bajok, de abszolút előrelépés a Wildlands-hoz képest, jóval több mint egy átskinezés..
1.
NemecsekErno
Hát, az open beta után beigazolódott a félelmem, ez csak egy átskinezett Wildlands lett.
De legalább ebben a járműveket már irányitani is lehet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...