The Division 2 - megkezdődik a Pentagon ostroma

  • Írta: szlav
  • 2019. október 10.
  • Letöltés
Hamarosan kezdetét veszi a The Division 2: Episode 2, melynek keretei között felfedezhetjük az Amerikai Védelmi Minisztérium főhadiszállását, a Pentagont. A misszióhoz egy látványos előzetes is érkezett.

Folytatódik a Tom Clancy's The Division 2 története, az Episode 2 pedig elhagyja Washingtont, és a Pentagon szorosan őrzött épületét veszi célba. A védelmi minisztérium székhelyét ugyanis ostrom alá vette a Black Tusk, így a rosszfiúk hozzáférhettek a DARPA legfejlettebb katonai prototípusaihoz is. Itt az ideje hát, hogy felöltsük a Technician-specializáció szerepét és rendet tegyünk a földalatti komplexumban!

A Year 1 Pass tulajdonosai már október 15-én belevághatnak a mókába, a többiek pedig egy héttel később, 22-én csatlakozhatnak a harchoz.

4.
CitromH
#3: "Kompetitív multinak amúgy nem jó a DZ a rogue agent-ek ellen?"

Hát ha az első részre gondoltál, akkor jó. Mivel a 2. részen nincs igazán jó multi (3 szar DZ), így a repetatív single player grind miatt hamar kihaltak a játékosok.
3.
NemecsekErno
500 után viszont már eléggé grind-olós. Az egész arról szól, hogy újra csinálni a küldetéseket erősebb szinten, hogy megnyissa megint a stronghold-okat.
Mostanában a fejvadász küldetéseket nyomom ezért, meg próbálom megtalálni az exotic fegyveralkatrészeket.
Szóval pont jókor jön az új tartalom.

Kompetitív multinak amúgy nem jó a DZ a rogue agent-ek ellen?
2.
SLi
#1: A másodjára már tényleg sikerült nekik, egy jó kompetitív multi azért sokat dobna rajta szerintem.
1.
kryszisz
Naná, hogy 15-én már el lesz pakolva a PS hazaköltözés miatt-.- Ma meglett az 500-as gear score, ez meg az első rész a legjobb lootshooter ever, nagyon addiktív.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...