Új rosszfiúkkal támad a Code Vein DLC-je

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 29.
  • Letöltés
Link másolása
Szép lassan érkeznek a Code Vein Season Pass-tartalmai, melyek közül a Hellfire Knight alcímet viselő kiegészítő nyitja a sort a mai napon. A régóta várt rajthoz még egy launch trailert is kaptunk.

A Hellfire Knight legnagyobb dobása a minden eddiginél nehezebben lenyomható ellenfelekben rejlik majd, de persze kapunk még hozzájuk egy új területet a Depths pályáihoz, új Blood Veils fejlesztéseket, illetve alternatív kosztümöket és egyéb kozmetikai apróságokat.

A Code Vein - Hellfire Knight a mai naptól tölthető a Season Pass-tulajdonosok számára PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ha pedig idáig valakinek kimaradt volna az anime beütésű souls-like játék, akkor az alapjátékról írt tesztünk tökéletes kiindulópont a pótlásra.

2.
2.
C0m1n65un
Számomra a tavalyi év legkellemesebb meglepetése volt. Semmit nem vártam tőle, de szerintem kiváló lett! A DLC-t nem próbáltam még, de nézve a steam értékeléseket kicsit szomorú lettem. Nem sok minden került ebbe a 10 dolláros DLC-be. Remélem a többi kiegészítő vaskosabb lesz, hogy visszahozza a Season Pass árát!
Az alapjátékot viszont csak dicsérni tudom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...