Így lesz Dino Crisis a Resident Evil 3 remake-jéből

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Azért persze nem szabad sokat várnunk ettől a nemrég érkezett rajongói modtól, de ha másra nem is, talán arra jó lesz, hogy emlékeztesse a Capcomnál a srácokat, hogy egy másik népszerű szériájuk is méltatlanul porosodik a polcon.

Miközben a Resident Evil-játékok remake-jei egymást érve érkeznek modern gépeinkre, a Capcom másik kedvelt játéksorozata, a Dino Crisis búsan kuksol a kispadon valahol. A Resident Evil 3 remake-jéhez érkezett kis rajongói mod most ezt az állóvizet igyekszik felkavarni.

Ahogy a videóból is látszik, a mod Jill karakterét cseréli le Reginára, míg a zombikból őshüllőket kreál, több-kevesebb sikerrel. Mondjuk az is igaz, hogy talán nem ezektől a dinoszauruszmodellektől lesznek éjjel rémálmaink. Vagyis pontosabban de, csak nem éppen a jó értelemben...

Nektek hiányzik a Dino Crisis-sorozat, eltudnátok képzelni azokból is egy Resident Evil 2-3 szintű remake-et?

4.
4.
Ps fanboy
#3: Igen? Jövőre jön a Resi nyóc, viszont te most tíz évig nem játszol kapkom játékkal, úgyhogy majd elmondom milyen volt.)
3.
3.
Egyelőre akkorát csalódtam a Capcom-ban, hogy nem tudom mikor fognak tudni nekem valamit is mostanában (+10 év) eladni.
2.
2.
kisember001
#1: Sajnos a Capcom már bizonyította, hogy minden egyes szériája sokkal fontosabb nekik. A Mega Man Soccer is előbb fog remake-t kapni mint a Dino Crisis.
1.
1.
JohnSpartan
Mivel a másik nagy favorit túlélő jàtékom volt a Dino Crisis így abból is vàrok egy remaket. Ha ugyan úgy megcsinálják mint a RE2-3-at akkor nagyon vàrós lessz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...