The Last of Us: Part II - holnap új trailer érkezik

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 5.
  • Teaser
Link másolása
Hogy még nehezebb legyen kibírni a júniusi megjelenésig, holnap egy újabb előzetessel jelentkezik a Naughty Dog a The Last of Us: Part II-hoz. A most érkezett rövid teaser alatt Ellie-t és Joelt hallhatjuk egy-egy mondat erejéig.

Rövid tweetben jelentette be a Naughty Dog, hogy holnap, magyar idő szerint 16 órakor egy újabb trailerrel jelentkeznek a The Last of Us folytatásához.

Neil Druckmann, a vezetőrendező pár órája közölte a jó hírt, hogy a játék aranylemezre került, így remélhetőleg már semmi sem fog a június 19-i megjelenés útjába állni. 

65.
65.
#61: Ha egy fejlesztő azt mondja, ha nem tetszik /kiszivárogtatott videó/, nőgyűlölő vagy homofób vagy.... .Érthető a reakció.
63.
63.
Mr.Dead
#60: Azért ha az alkalmazottak akarják hogy bukjon valami, amit ők csináltak, az elég beszédes :D attól meg, hogy ugyanolyan körülmények vannak mint máshol (amit nem tudhatunk, mivel te is mondod hogy a pletykák nem mindig igazak) az még nem teszi elfogadhatóvá hogy ott szar dolgozni.
Lehet nem igazak az infók amik jönnek a cégről, de azért minimum furcsa, hogy egy rakat infó van arról mi megy ott negatív értelemben.
Egyébként ezen nem veszünk össze, csak egy játék, felesleges vérre menni miatta :)
61.
61.
Early
Sajnos jó emberi hozzá állás van itt egy két komentben.
Egy olyan játékot szidnak az emeberek ami még meg sem jelent.
Én csak is akkor fogok véleményt formálni a játékról amikor a végére értem.
Nagyon nagy butaság úgy véleményt formálni amíg nem ismerjük a nagy egészet
Egy két ki ragadott pillanatról megy a hiszti
Várjuk meg a végét a játéknak
És ha már láttuk a nagy egészet akkor már okosabbak leszünk
60.
60.
Duken
#36: 1.Gondolom akkor a cdpr játékát se veszed meg de idesorolhatom az összes nagyobb stúdiót akik AAA kat gameket csinálnak. Játszunk csak indevel.
2. Kritikus gondolkodás. Minden szart amivel megdobálják az nd-t te elhiszel? Pletykák szerint nem ítélünk. Ugyan olyan körülmények vannak mint minden más cégnél kb.
3.Kiderült hogy nem alkalmazottak szivárogtattak.
“SZEMÉT ND!!!!!!”
59.
59.
Duken
#50: Ennyi. A baj ott kezdődik amikor valaki rá akar beszélni hogy vedd meg vagy ne vedd meg mert különben te leszel a legalja fanatikus pses. Mindenki döntse el maga megveszi-e vagy nem. Egészségére!
50.
50.
JohnSpartan
Én pont leszarom hogy kinek tetszik, nem tetszik vagy ki veszi, nem veszi meg a játékot. Nagy valószínűséggel meg lesz véve és az is biztos hogy nem első napon. Majd amikor uborka szezon lesz és a tárhely is engedi a fostos ps4-emen.

Imádom amikor probàlnak meggyőzni hogy az a játék vagy film amit nézel szar... màr nem azért de én érezzem magam szarúl mert más fikázza a játékot vagy filmet amit nézek? A Predit is fossá kapták de totálisan leszarom mert nekem tetszik a játék minden hibája ellenére is. Komolyan, eggyesek már úgy viselkednek hogy ha ő maga rendezte és gyártotta volna le a saját játékát akkor abba is belekötne... Ebben a rohanó volágban màr mindenki "tisztelet a kivételnek" akkor baszott nagy kritikus lett hogy màr elfelejtették azt hogyan vonatkoztassanak el attól amit látnak.

Jó múltkor pl azt a fantasztikusan szar szelemcápa címü filmet néztem meg és olyan jót szakadtam rajta mint semelyik mostani "A" kategoriás vígjátékon.

Nah de mind1 is... Úgy is megveszem ezt az újjabb fostos PS4 exkluziv játèkot mert érdekel és jó órákat fog nyújtani számomra.
47.
47.
Guba32
#43: Szerintem az SW nem a rajongók miatt lett olyan amilyen,épp ellenkezőleg.Én rajongóként nem mentem a 9. részre moziba,de b.nőm,az öccse,após,anyós igen,akik kb. azt sem tudják mi van...Az Aliennél ott már más szerintem,mert ott vannak akik az akció vonakat szeretnék jobban,és vannak akik a sci-fi(én is),én is szerettem a Prometheust,mondjuk nekem a 8. utas a halál is jobb mint a Bolygó neve,de az is jó persze nagyon.
46.
46.
#39: Végre egy kis gamer téma. Az az igazság, hogy in fact engem sem zavar, ha elképzelek egy jó játékot, amiben fekete a karakterem (tőlem lehet nő is) és abban csak fehéreket kellene lőni, de ez egy jó játék lenne. Resi 5-ben sem zavart, hogy fehér a karakterem és csak feketéket kell lőni. Durva, hogy 3-szor végignyomtuk coop-ban a címet, még mindig nem jutott eszembe semmi ilyesmi, amíg nem olvastam cikket róla, hogy rasszistának tartják valami csoportok a játékot. Addig nekem eszembe sem jutott ezt így nézni. De a wicserhármat is betámadták ugyan ezek a fajankók, hogy fehérimádó, meg még a női drukkolók is betámadták, hogy túl szép minden nő benne.

De pl engem a The Outher Worlds-ben sem zavart, hogy Parvati lezbikus volt. Szegény karakter története a játékosok kb 30%-ánál azzal ért véget, hogy kibaszták a partiból, de nem azért, mert lezbi, hanem mert idegesítő. Okés, a jelenetei randevúkról, meg randira való kajáról és ruhavásárlásról szólnak, így mindig szem előtt volt, hogy csajjal akar randizni. De ezzel szerintem senkinek nem volt baja, hanem a csajnak volt nagyon tré a fecsegése és még csak nem is erről a témáról, mert erről semmit nem mondott, hanem minden másról. Az egész faking játékban csak full hülyeségeket locsogott. És akkor így sokan elküldték, de én megtartottam, mert én szeretem, ha bomlasztják az elmémet súlyos mérgekkel. A játék része, ki kell bírni XD

Figyelj, mindemellett a dolgoknak, amik már kicsit túl vannak tolva, mégis permament hatása van az egész játékiparra. Szóval a wicserhárom óta nem láttál szép nőt videojátékban. Csak olyan rondák vannak, hogy annál a való életben minden nő szebb. Bármerre moccanok, melóhelyre, boltba, mászkálni, nagy számban látok olyan csajokat, hogy azonnal és kérdés nélkül meg tudnám őket cicázni. Mondjuk személyes probléma, de ezt így férfiként egészségesnek tartom.

De a videojátékokból meg hiányoznak ezek és így már nem annyira élethű a világuk, mint a való világ. Most nem igaz, hogy te vagy a zoknis RPG-s ember, mész a mezőn, hogy megmentsed az egész világot és két óra alatt találkozol 6 csapattárrsal, amiből egy fekete, egy sárga, egy dagadt, egy lezbi, egy transzi, egy meleg és még csak senki nem kommunista, náci, dohányzik, vagy valami. És akkor hallgasd azt, hogy a hapsi arról jelenetezik, hogy kívánja a másik hapsit.

Ez kicsit gáz, és ha engedik, vagyis ha engedjük, mi gamerek, hogy minden ilyen hülyeség célba érjen, akkor ugyan úgy, mint ahogy a rezident gonosz 5 után nem készült játék abban a setting-ben és a wicser óta nincsenek jó csajok a játékokban, más változások is lesznek.
45.
45.
Tokodboy
#43: Fasza kis automatikus hibajavító a telefonon. Gratulálok a látszólag semmihez nem értő fejlesztőknek is.
44.
44.
Tokodboy
43.
43.
Tokodboy
Már annyira a sok kis b*zi rinyálást a filmeknél és játékoknál is. Az új sw trilógia is azért lett olyan mert rinyáltak a rajongok és érre megkapták a szart amire vágytak. Én biztos nem akarnak megfelelni a rajongóknak. Az só részek is azért jól mert úgy csináljak ahogy akarják nincs beleszólás. A rajongókra hallgatni a lehető legrosszabb döntés. Prometheus egy iszonyat jó film volt, nekem az alien franchise messze legjobbika. Erre jött a sok nyalgep és sajnos scott hallgatót rájuk és az érdekes folytatás helyett kaptunk egy nagy szart. Köszönöm a sok kis csírának. Arról nem is beszélve hogy a fanyalgok igyis úgyis megveszik mert fábik,de hála nekik egy szart kapunk. Nagyin remélj higy nem változtattak meg semmit a tlouban biztos mindennek meglesz az oka.
42.
42.
Guba32
#38: Én még spoiler mentes tesztet is olvasok azokról a játékokról amiket kinézek.Nyilván nem vagyunk egyformák,de szeretem tudni,hogy körvonalakban mit veszek.Nem is vettem meg Resi 3 Remake-et,majd olcsósitva,az amit láttam,NEKEM nem ér teljes árat.
39.
39.
Pera007
#34: az a baj, hogy rögtön a legrosszabbat gondolod.... nem lesz olyan h minden játékban nők lesznek, nem lesz olyan h minden játékban feketék lesznek... de az egyszeri gémert pont nem zavarja mondjuk hogy fekete a főszereplő vagy sem....
38.
38.
Stranger
Sokkal zavaróbb a nyáladzás és a sok hatásvadász faszság ezekben a játékokban. Én hányingert kaptam az első teaser-től is. Azok ugyan olyan beleerőltetett dolgok voltak, csak az átlagembert ilyenekkel meglehet venni kilóra, nincs mibe belekötni. Meg a túlrendezett, fake grafós gameplay előzetesek amivel megvetetik a játékot. Amit olvastam önmagában engem nem zavarna, főleg hogy még nem ismert a kivitelezés.

Akit érdekel a játék továbbra sem értem miért olvas még mindig kommenteket. Ha nem is teljesen spoiler, elindít mindenféle prekoncepciókat aztán már nem nulláról indulsz a játékhoz hanem vmilyen elképzeléssel. Ha imádtam volna az első részt tuti nem olvasnék el egy tesztet, de a pontozásokra, kommentekre sem néznék rá. És látom mennyien odavoltatok páran, ettől több önmegtartóztatást plíz.
37.
37.
Guba32
#34: Ez nem a Ps-esek jellemzője,hanem a fanatikusoké,ha tegyük fel az én kedvencem szériám a Resi következő részében Claire-t és Leont agyonverné egy "középkori láncos fegyver" és utána vele kellene bóklásznom Raccoon Cityben tuti nem venném meg előre(előre amúgy sem veszek semmit,megvárom a teszteket),ha a tudomásomra jutna.De sokan azt mondanák ahhh Resi és vennék.Bár lehet bennem van a hiba,de én már kitudok várni akár 3 napot is,hogy ne játszak egy új címmel.:)
36.
36.
Mr.Dead
Nekem amúgy a legkisebb bajom a kiszivárgott dolgokkal van. Én konkrétan már az egész játék cselekményét láttam, és igen vannak érdekes húzások, de ott van egy kis esély arra, hogy jó lesz maga a játék. Mert ez megtörténhet. De maga az egész, ami megy a játék közelében az botrányos.
Ott van ugye, hogy konkrétan már az alkalmazottak reménykednek abban, hogy bukik a francba az egész. Lehet jönni azzal hogy másnál is szarul bánnak a munkásokkal, de attól ezt még nem kell elfogadni, igenis belehet mutatni az ND-nek hogy kapják be, csinálják normálisan a dolgokat.
A másik, ami nálam ténylegesen kiverte a biztosítékot az maga a pletyka utáni kommunikáció. Ha valakinek nem tetszik a játék az tuti homofób, nő gyűlölő farok, más opció nincs ugye, és az ilyennek a pénze se kell inkább a cégnek. Nem nekik kéne értünk lenniük, mivel mi tartjuk fent őket?
Szóval lehet akármilyen a gameplay, vagy jó a történet, bukjon a francba az egész, és nézzenek magukba, hogy ugyan mégis kinél is van a hiba. Csak valszeg ez nem fog megtörténni, és siker lesz anyagilag, meg kritikailag. (Mert ha igazak a pletykák senki nem meri majd lehúzni az biztos)
34.
34.
#30: Na látod, ezért félek a PS-esektől. Tökmindegy, hogy mi van és mit tudtok, megveszitek. És onnantól már az is mindegy, hogy sírtál-e a végén, vagy nem, ki van fizetve a cucc. Megint ez olyan szintű okosság, hogy igaz, hogy látom baj van a gémmel és hogy mi az, de ez nem elég, akkor is megveszem, mert nem tudom, hogy mikor és miért történik ez.

Most nézzük meg a Naughty Dog-ot. Csinálnak egy ilyen játékot, rögtön egy nem ilyen játék várva várt folytatásának. Tök természetes ez tőlük, hiszen ugye az első rész, meg az egész Uncharted széria, de még a Crash Bandicoot is LMBTQ++ Super+ volt. Jó, hogy maguktól csinálják ezt a Naughty dog-nál, hiszen kajak semmi mást nem tudtak kitalálni a saját felépített világukkal és hőseikkel. Senki nem kényszerítette őket erre tuti. (De). Ha a játék sikeres lesz, ami nem a véleményekben, hanem az eladási számokban lesz mérve, akkor ezzel ez az eszme is támogatást nyer.

Én is sajnálom, hogy pont a TLOU-al történik ez meg, mert igazából megtörténhetne bármelyik másik játékkal is, akit bárki szeret. Ezért gáz, hogy a PS-esekre van bízva a pénztárcával való szavazás joga erre az egészre, mert ez olyan, mint amikor a Gyűrűkúrában az emberre volt bízva, hogy dobja bele a gyűrűt a vízbe, aztán inkább megtartotta, mert elborult az elméje tőle, hogy exkluzív a gyűrű.

Viszont van itt egy másik bökkenő is, mert ha kivesszük az egész szart a játékból, csupán azt nézzük, hogy mi történik (ha nem is tudjuk, hogy miért és hány perc gameplay-nél) ez akkor sem az a folytatás, amit vártál. Az biztos, hogy érzelmileg össze fogja törni a játék az embert egyszer-kétszer és már most látom a sok fajankót, aki kampányol mellette, hogy már 3 órát játszott vele ls kibaszott jó a játék. Meg tuti a média is agyon fogja baszkodni 10 pontokkal a cuccot.

Csak az egyszeri játékos lesz az, aki ül otthon és kezében a gamepad-del gondolkodik, hogy WTF. Akkor, amikor majd minden játék csak feketékből, lezbikből meg hasonlókból fog állni és a normális beállítottságú gamer nem fogja tudni beleélni magát semmibe, mert minden természet ellenes. Majd amikor a Call of Duty-ban minden ország elnöke nő lesz, plusz nők vívják majd a modern warfare-t és annak is a fele arról fog szólni, hogy puszilgatják egymást...
32.
32.
Duken
#31: Ahogy kiélveztem az első részt is ps3-on és alap ps4-en. Ps4 pron csak belekezdtem.... igen ott nincs meg az összes trophy-m, szóval az üldözési mániában szenvedő, kémkedő fszkalapok kérem kíméljenek.
31.
31.
Duken
#30: Tök mindegy mert akik majd látják a brutális játékmenetet ( már az első része is kirítt nyers és reális brutalitásával) politika ide, politika oda, úgyis megveszik a játékot. Akik a legjobban hőbörögnek, köztük én is, jogosan vagy jogtalanul még nem tudjuk biztosan. Miután meglátjuk a játékot a világ részletességét a harc nyers és életszerű ábrázolását, pl youtube játékmenet videóban, mint a kisangyalok fognak sorban állni a boltokban.
Mert ez egy játék. Leszarom benne a politikát, el tudok vonatkoztatni tőle ha valóban sjw szarságok is lesznek benne. De egy biztos az utolsó cseppig ki fogom élvezni a játékot.
30.
30.
Marcus88
#28: Az lehet,hogy a 25 kommentnek igaza van és úgy lesz.
De attól mert valami agytröszt valahol kitalálta ezt az elméletet és végigsöpört a neten,az nem biztos,hogy úgy is lesz.Csak elbolondítják egymást.
Állítják 100%-ra a bizonytalant.
Az hogy mikor lesznek a jelentek,hogy történik és miért,arról nem lehet tudni szinte semmit.
24.
24.
Yanez
Nem néztem a spoilert, de egy kiszivárgott részlet miatt leírni egy teljes játékot, na ez meredek. Főleg, hogy játékról van szó, amit játszani kell és bizony az adja az élményt. Film esetében teljesen jogos lenne.
23.
23.
luzsi04
Én is bele futottam a spoilerekbe (csak szövegesen) de egyelőre nem gondolonám, hogy emiatt már most elpartoljak a játéktól.
Egyrészt nem tudom (és nem is akarom előre megtudni) hogy a kiszivargott részek pontosan hogy zajlanak majd a végleges verzióban.
De ha jól építik fel és nincs túl húzva (mondjuk egy félórás rész) akkor szerintem izgalmasan hangzik a "nem Ellie" irányítható karakter. Az tuti, hogy váratlan (lett volna ha nincs a spoiler) és érdekes húzás.
Másrészről engm jobban aggaszt a stúdiórol hallható rossz munka körülmények, ami biztosan nincs jó hatással a játékokra, bár ez a trailereken nem látszódik.

Remélem nem csalódok (nagyot).
22.
22.
Krezy
#21: Csak 1 kérdés,miből gondolod,hogy az általad felsorolt jelenetek és dolgok a játék felétől lépnek érvénybe? Plusz egy 25órás sztori szerinted ilyen egyszerű és csak ennyi lenne?
Semmi utalás nincs erre a kiszivárgásokból.
Várd ki a végét..

SPOILER!! SPOILER!!!

Mindketten tudjuk,hogy Ellie a jó és úgy szintén a fejlesztők is, az egy dolog hogy Abbyt kell egy darabon majd irányítani (amit konkrétan nem tudunk mennyi idő és a játék melyik szakaszán,szakaszától kezdődően)
,de kizártnak tartom ,hogy ő legyen a főszereplő,pont az aki kinyírja Joelt vagyis ha kinyírta egyáltalán,mert semmisem biztos csak az,hogy nem mozdult a földről.
21.
21.
kopic
#9: Megneztem, hogy akkor most mi is lesz a sztoriban leak alapjan es:


SPOILERSPOILERSPOILERSPOILER!!!!!!!!


1.Aklor most ezt az Abby nevű csajt fogjuk irányítani játék felétől
2. Ő fogja megolni Joelt játék felénél
3. Ellie lesz a fogenya
Persze részletek nem ismertek hogy miert lesz így, de ez.. Ez egyszerűen botrany


SPOILER VÉGE!!!!!


Ezeknek teljesen kurvara elment az eszuk a ND-nal vagy mi a f*szom van?! Hogy lehet egy ennyire jó címet így szetbaszni komolyan kérdem?!
20.
20.
Krezy
Végig néztem a másfél óra kiszivárgott videót és nem értem a felháborodás tárgyát :D
Mindenki benyelte az otherworld szavát vagy mi? Az a pali túloz,de nagyon durván!
Még bőven fejlesztés alatti fázisban lévő videókkal volt tele a szivárgás,ami azóta már változhatott is ráadásul mindenki csak találgat,hogy mi miért és hogyan történik pontosan ,aztán pár képkocka által el is ítélték az egész sztorit :D
Megpróbálok körülményesen fogalmazni,de...
SPOILERT TARTALMAZNAK A KÖVETKEZŐ MONDATOK!!!

Az nem jelent semmit,hogy Ellien kívűl mást is irányítunk a játékban,bármelyik "oldalról" legyen az rossz vagy jó,sőt Ellie sincs rossz ként feltüntetve a játékban (mindenki tudja aki játszott az 1el,hogy mi vagyunk a jók haha :D )
Minimálisan sem vette el a kedvemet az egésztől,sőt 1-2 kiszivárgott jelenet olyan nyers és brutális,hogy mégjobban meghozta a kedvem hozzá.
Ezt a Feminista dolgot is engedjétek már el :D Van 1 kigyúrt nő egy olyan világban ahol nemérdekel senkit,hogy ha valaki nő ,keménynek kell lenni mert minden percben meghalhat és az életéért kell küzdenie,azta...

SPOILER VÉGE!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...