DOOM Eternal - megjöttek a felturbózott démonok

  • Írta: szlav
  • 2020. május 10.
  • Letöltés
Link másolása
Már úton van a DOOM Eternal első sztori DLC-je, de nem maradunk újdonságok nélkül a nagy kiegészítő megjelenése előtt sem. Ezúttal olyan szuperdémonokkal szállhatunk szembe, akik mancsain más játékosok vére szárad.

Hamarosan megérkezik a DOOM Eternal első komolyabb frissítése. Nem, még nem a néhány napja megszellőztetett sztori DLC-ről van szó, hanem egy olyan update-ről, ami a már meglévő pályákat teszi még izgalmasabbá.

A központi fícsör az Empowered Demons névre hallgató, egészen rendhagyó rendszer. Ha egy játékos meghal az egyjátékos módban, az őt megölő démon ellátogat egy teljesen másik felhasználó játékába, hogy ott jócskán felerősödve folytassa az ámokfutást. Ha tehát összefutunk egy ilyen szuperdémonnal, akkor biztosak lehetünk benne, hogy valaki a világ másik felén már az áldozatául esett - nincs más dolgunk tehát, mint bosszút állni! A nagyobb kihívást jelentő ellenfelek elejtése természetesen extra életpontokkal és lőszerrel jutalmaz majd minket.

A frissítés ezek mellett kibővíti a Battlemode körvégi helyzetjelentését, így pontosabb képet kaphatunk arról is, hogy mi ölt meg bennünket. Kibővül a játék oktatómódja is, valamint frissül a kompetitív módhoz tartozó anti-cheat rendszer - a patch részleteiről itt olvashattok bővebben.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy a fejlesztők újabb említést tettek a régóta várt Invasion módról is, amely még mindig nem látott napvilágot. A továbbra is finomítás alatt álló játékmód még tovább nehezítené a sztorimódot: valódi hús-vér játékosok által irányított démonok lephetnék meg az óvatlan Slayereket, nagyjából a Dark Souls vörös szellemeihez hasonlóan. Úgy tűnik, hogy az id Software csapata az Empowered Demons opciójával ágyaz meg ennek.

8.
8.
Heldengeist
Megjöttek az új démonok... és az új anti-cheat, ami megint kernel szinten futó driverként települ.
https://www.techspot.com/news/85263-doom-eternal-gets-review-bombed-following-kernel-mode.html
Ezt nevezik mifelénk deal breakernek.

3a229065ce2e35850a0bdc8c6df00cbb--rick-and-morty-quotes-rick-and-morty-funny.jpg
6.
6.
Fistricsi
A Diablo 3 konzolos verziója hasonló rendszert használ:
Ha egy ellenfél megöl van rá esély hogy Nemesis-é változik és a friend listeden lévő emberekhez látogat el. Neve alatt a: Killer of státusz jelzi hogy kit ölt meg, és még a karakter portréját is láthatod.
Tetszik hogy a DOOM-ban is lesz hasonló.
5.
5.
br1Koo
#4: Nekem az volt a kedvencem ahogy Vega vázolta a Slayernek, hogy csak UAC skuló megy a nagy baszó 10000-be, az meg csak lerúgja a faxba a cucmót, és beleül. x'D
4.
4.
Firsttime
"You Can't Just Shoot a Hole into the Surface of Mars"
Well...
https://youtu.be/owEKTfe1Gno
Legjobb shooter. Kész.
3.
3.
Úgyis akartam már egy felturbózott ArchVile-t. DLC-kre (single) leszek kínáncsi, hogy milyenek és milyen hosszúk lesznek. Meg most már arra is, hogy milyen zene lesz alattuk.
2.
2.
Gerzson95
Hova a tökömbe turbózzák már?
1.
1.
overdosed90
Az Update még nem jelent meg, dolgoznak rajta. Csak kiadták mit fog tartalmazni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...