Baldur's Gate III - ne rendeld elő!

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 3.
  • Hír
Link másolása
Nem mindennapi kéréssel fordult a Larian Studios a Baldur's Gate-fanok felé: ne rendeljétek elő a harmadik részt! A fejlesztők arra szeretnének figyelmeztetni, hogy ne dőljünk be egyetlen vonzónak tűnő ajánlatnak sem - ugyanis mind kamu.

A Larian Studios nem csak a Baldur's Gate III munkálataiért felelős, de egyben a kiadásáért is, aminek a fényében különösen meglepő kéréssel álltak elő: semmiféleképp ne rendeljük elő a játékot!

Jelen pillanatban ugyanis nem működnek együtt semmilyen kiskereskedelmi üzletlánccal, vagy más hasonló forgalmazóval - sőt még a játék áráról, vagy megjelenési dátumáról sem tudnak konkrétumot mondani nekünk. Tehát bármit is állítanának az árusok, ne dőljetek be neki, hiszen az augusztusra tervezett Early Access előtt, biztos, hogy nem fognak kulcsokat küldeni senkinek sem a készítők.

Aki addig nem bírná ki a legendás RPG harmadik része nélkül, az ide kattintva csillapíthatja az éhségét egy másfél órás gameplay videóval.

9.
9.
Heldengeist
#8: Jó, én még az első napos vételt sem támogatom. Simán lehet hogy spórolsz 15-25%-ot, de elveszted a refund lehetőségét egy olyan játékon, ami hót bugos vagy csak simán szar, vagy a végigjátszás közben/után rájössz, hogy neked ez még ennyit sem ér.

Nem hajt a tatár, ha nem az első nap vagy még hamarabb, hanem csak 2-3-4 héttel később veszed meg, amikor már legalább nagyjából tudod, mit várhatsz a pénzedért és nem csak pár CGI cinematic trailerrel fűtik a hypot.

Én az előrendelésnek eleve a csak a limitált/gyűjtői kiadásoknál látom értelmét (a digitális gyűjtői egy ökörség). Az egyszer el fog fogyni, viszont az értéke jó eséllyel idővel nőni fog, pláne ha bontatlanul őrzöd meg.
8.
8.
#7: Az akcio miatt van ertelme elorendelni, hivatalos kulcsokat hasznalo, de nem Steam oldalrol, csak ha tutira kell, mert ott nincs refund. Greenmangaming-re meg Fanatical-ra gondolok, ott tobb nagy cimet vettem mar 15-25% kedvezmennyel pre-orderben, REmake 2, Darksiders 3, vagy most HZD.
7.
7.
Heldengeist
Egyébként sincs értelme előrendelni semmit. A digitális kiadás nem tud elfogyni. Gyakorlatilag két dolgot nyerhetsz vele. Pár nappal korábban elkezdheted letölteni, vagyis ha a megjelenés pillanatában azonnal játszani akarod, pár órával előbb kezdheted. A másik pedig esetleg ha az Epic beszopat és előrendelés után vásárolja be exkluzívra a címet, az a megjelenés után nem kell kivárni az exkluzivitás végét, hogy a preferált szolgáltatáson érd el a címet.

Itt gyakorlatilag csak a második lehet értelmes indok, mert pár óra vagy egy nap nem számít, egy-másfél év viszont már igen.
6.
6.
pityke0211
#3: Azt a fő sztorira mondták, az lesz rövidebb. Egyéb tennivaló, mellékküldetés, stb, szóval tartalom több lesz benne
5.
5.
Hunszi
Egyes oldalak ezt teszik már a PS5-el is.
3.
3.
#1: Ja, meg mondták a CDsek, hogy a W3 szerintük túl hosszú volt, ezért a CP rövidebb lesz.
2.
2.
#1: Ez még negyedéig sincs kész, szerintem jövő év közepe, vége lehet majd a megjelenés. Akarnak még ea bétát is, de még az sincs kész és ha jól tudom megjelenési dátum sincs még arra sem.
1.
1.
hedzsooo
Biztosan nagyon jo lesz, + reszemrol bejovos is de mar boven eleg jo cim van reszemrol erre az evre, szoval fogok tudni ezzel varni par honapot, nem kell aggodniuk! :-)

HZD most jon eppen PC-re, C2077 is erkezik, aztan pl. mindket cim nem eppen 10-20 oras vegigjatszas lesz. A reszemrol legalabbis a HZD igy ranezesre elso vegigjatszasnal durvan 60-100 ora, a C2077 meg minimum 200-300 ora a Witcher 3 vegigjatszasom utani tapasztalat alapjan. Aztan meg van ez evben par egyeb cim amivel szivesen jatszanek nehany oracskat szinten.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...