The Red Lantern - két hét múlva vár Alaszka

  • Írta: gorien
  • 2020. október 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A The Red Lantern egy narratíva központú roguelite lesz, amiben a megtett út sokkal fontosabb, mint az úti cél. Szánhúzó kutyáink társaságában kell túlélnünk az alaszkai vadont, mindezt Ashly Burch narrálásával.

A Timberline Studio bemutatkozó játéka egy történetvezérelt roguelite lesz, amiben Alaszka havas tájain vágunk át szánhúzó kutyáink társaságában. A kutyák az egyik legfontosabb erőforrásaink, így onnantól kezdve, hogy kiválasztjuk őket, vigyáznunk is kell rájuk. A vadonban ugyanis bármi előfordulhat: az időjárás kapásból nem kíméletes, de a medvét sem riasztja el a szép szó. 

Mivel a kisállatokhoz gyakran komoly érzelmek kötik az embert, a fejlesztők egy egyedi funkciót is tettek a játékba - ahogy a Grounded kedvezett a pókiszonyosoknak, úgy a The Red Lanternben is ki lehet kapcsolni a kutyák halandóságát. Ettől függetlenül is több százféle eseménnyel találkozhatunk a végigjátszások során, úgyhogy ennyitől még nem lesz sétagalopp a túra.

A The Red Lantern október 22-én jelenik meg PC-n Epic-exkluzívként és Nintendo Switchen. Az Xbox One-os változat is tervben van, de ahhoz még nincs dátumunk.

4.
4.
KopyAti
Ezt a bugyuta grafikát! Kár érte.
3.
3.
gorien
#1: A roguelike definíciója sincs kifejezetten kőbe vésve, de roguelite-ként azokra a játékokra szoktak hivatkozni, amelyek látványosabban messze esnek a Rogue-hoz hasonlóktól, tehát másfajta zsánerrel és játékelemekkel keverik a roguelike-okból ismerős vonásokat.
2.
2.
Őrnagy
#1: Ezt rendszeresen elírják. De nem csak itt.
1.
1.
godach
Segítsetek már ki, hogy mi az a roguelite?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...