Hallgass bele a S.T.A.L.K.E.R. 2 zenéjébe!

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 5.
  • Teaser
Link másolása
Tovább teaseli a S.T.A.L.K.E.R. 2-t a GSC Game World, csak ezúttal nem egy rövid előzetest mutatott a készülő FPS-ből, hanem a játék zenei anyagába hallgathatunk bele bő három perc erejéig.

A GSC Game World egy rövid, ám annál látványosabb S.T.A.L.K.E.R. 2 teaser trailerrel zárta a 2020-as évet, ami az elmondásuk szerint már a játék grafikus motorjával készült. Miután abból már kaptunk egy kis ízelítőt, hogy milyen látványra számíthatunk, ezúttal a fülünket is elkezdték a posztapokaliptikus FPS hangulatára hangolni a készítők a Zone Dreams című témával:

A S.T.A.L.K.E.R. 2 továbbra sem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, mindössze annyit tudunk, hogy 2021 a premiernek kitűzött cél PC-re és Xbox Series-konzolokra.

3.
3.
Őrnagy
Vidám, mulatós zene. Gyermekek születésnapi zsúrjára ajánlott.
2.
2.
Ganzer
#1: Én is remélem, ez az egyik játék a 3 közül amit baromira várok.
1.
1.
Dízel
A GSC-t ismerve ez a 2021 jo lesz 2024nek is. Ha optimista vagyok. Ugyan nem tudom hogy mennyit szivarogtattak ki az elozo reszekbol a megjelenes elott, de azt tudom mennyit csuszott a jatek. Ettol fuggetlenul azt a cimet varom a legjobban. A zene brutal. A jatek meg biztos number 1 lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...