Turning Point: Fall of Liberty - újabb képek

  • Írta: Daks
  • 2007. április 22.
  • Képek
Link másolása
Újabb képek érkeztek a Call of Duty: Finest Hour készítőinek legújabb, Unreal 3.0 motorral erősítő, alternatív második világháborós játékából, a Fall of Liberty-ből.
Újabb képek érkeztek a Call of Duty: Finest Hour készítőinek legújabb, Unreal 3.0 motorral erősítő, alternatív második világháborós játékából, a Fall of Liberty-ből.

A játék története szerint Adolf Hitler nem lett öngyilkos, és 1945. után még sokáig folytatta halálhadjáratát. A Föld nemzetei romokban hevernek és minden ország, köztük az Amerikai Egyesült Államok is náci megszállás alatt áll. Szeretnél még olvasni a játékról? Irány az alsó link, és lesd meg premier előzetesünket!

21.
21.
LackóMester
nagyon jó game lesz már várom...
20.
20.
IQ-HarCos
Háát mit mondjak :( remélem a láccat csal. nem hinném hogy az u3 motor ilyen lenne. Különben a sztory nagyon faxa . Imátkozzunk hogy ne basszak el a graffal

19.
19.
naval
emlékszem én a brothers in armsra.

közel nem volt ilyen...
18.
18.
JBaker91
Igen ez ugyan nem U3 engine ilyen grafikája a Brothers in armsnak van és az is 2005-ös játék ezt nem igazán nevezném előre lépsnek.(Egyébként meg talán nem lesz olyan szar a játék menet mint a grafik. Ja és a képek tényleg bénák.)
17.
17.
Madd Dogg
16.
16.
naval
miről beszéltek???

nem rossz az unreal 3?

mára már gagyinak mondható gépeken, mint az enyém, is el fog futni rendesen?



Ébredjetek már fel!!!

15.
15.
Gekko06
Hülyeség mese az egész játék
14.
14.
Alhun
Nem annyira rosz ez az U3 engine. Legalább az olyan mára már gagyinak mondható gépeken, mint az enyém, is el fog futni rendesen (úgysem tervezem ennek a gépnek a fejlesztését, arra, amire mostanába használom megfelel).
13.
13.
Fight!
12.
12.
Shagy
Nem azé de a 4. képen az a repülő izé pont olyan mint a Haloban a banshee csak nagyobban:D!!!
11.
11.
Glek
Szerintem meg nagyon ütősek a léghajók... az lehet hogy igazából voltak jobb titkos fegyvereik meg midnen... de nekem a németek (persze csak az ilyen kitalált izékben :)) egybeforta a léghajókkal... hála a Red Alert 2-nek... az nagyon nagy játék volt :D

A grafika meg biztos nem ilyen lesz... aszem még a béta státuszt sem érte el... Egyébként meg nem olyan ronda... ha a játékélmény jó akkor nekem már bejön a játék :)
10.
10.
Unio
Nem akarok okoskodni de a 2-ik vh-ban nagyon nem használtak léghajót (harci feladatokra bisztos hogy nem) csak az 1-ő vh-ban. De mind1 mert ugye ez egy alternatív világ vagy mi a játék szerint.De akkor is 1951 támadják meg amerikát és ilyen ballonokal jönnek kicsit furcsa :D meg ugye a németeknek etöl sokal jobb titkos fegyvereik voltak mint 1 lufi :). De tényleg nem akarok vitázni csak szerintem ezt jobbani is megoldhaták volna.
9.
9.
Mast3rmind
Lehet én vagyok az egyedüli, de nekem nagyon tetszik :) A léghajók, peidg Red Alert 2 feelinget hozzák :P (abból is lehetne már egy jó kis FPS :P pl. Tanya, Boris vagy Yuri főszereplésével xD
8.
8.
SL89
Hat pont hogy a nemetek ilyen leghajokat hasznaltak es valoszinuleg meg hasznaltak volna is.
7.
7.
Unio
Jó játék lesz ez de mi a francnak rakták bele aztokat a szar léghajókat. Nem íllenek oda a német nem ilyen gagyi léghajókat használnának, de mind1 remélem azért több hülyeség nem lesz benne.
6.
6.
naval
Az Unreal Engine 3.0-val domborító Fall of Liberty PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra készül, mely garancia rá, hogy bizony nem mindennapi grafikája lesz a cuccnak.



ezt itt a gamekapocs oldalán írták.

mit aggódtok,ezek a képek még nem a végleges változatból vannak.

biztos vagyok benn hogy szép lesz a grafikája.

vagy mondjatok olyan játékot ami csúnya és unreal3-al készült!

nekem most per pillanat csak a gears of war és a R6 vegas jut eszembe.

mindkettő szép és jó...
5.
5.
VID993HUN
4.
4.
naval
x360-on jó lesz ez!!!!
3.
3.
Constantin00
Jól van persze, Crysis után, Alan Wake után randa. De szerintem nem olyan rossz...
2.
2.
Varzelhaar
pláne a crysis látta videók után
1.
1.
szpiiit
nemár!! enyire nem baszhatják el ezt a játékot grafikailag.... olyan nagyszerű ötlet volt az egész... és ilyen grafikát kap??? ez még 4 évvel ezelőtt is éppen hog csak elmenne...DE most?? na nee
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...