Szép számokat produkál a The Witcher-trilógia

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 25.
  • Biznisz
A CD Projekt RED 2020-ra vonatkozó üzleti jelentéséből derült ki, hogy a Cyberpunk 2077 mellett Geraltnak sem kell szégyenkeznie az eladásokat illetően, hiszen csak a The Witcher 3-ból már több mint 30 millió példányt értékesítettek.

Múlt héten nyilvánosságra került, hogy a megjelenés körüli fiaskó ellenére is látványos számokat produkált a CD Projektnek a Cyberpunk 2077, és nemrég az is kiderült, hogy nincs ez másként a lengyelek másik gyermekével sem, a The Witcher-trilógiával sem.

A The Witcher 3: Wild Hunt eladásai például már bőven átlépték a 30 milliós álomhatárt, de a komplett trilógia szintén remekül fogy, hiszen a széria eladásai már az 50 millió eladott kópiát is meghaladták. Geralt kalandjai tehát még mindig népszerűek, amin a harmadik részhez érkező next-gen update valószínűleg csak tovább javít majd.

14.
Heldengeist
#2: Az első rész nem tudom PC only-e, de a másodikat X360-on pörgettem ki.

Egyébként egyszerű játékok, mint a faék (nem rossz értelemben).
13.
NemecsekErno
#12: Én is igy voltam az RPG-vel, de annyit áradoztak a Witcher 3-ról, hogy egyszer megvettem a GOTY kiadást.
kb. 3x álltam neki, mire végűl végigvittem az összes DLC-vel és életem egyik legjobb játékélménye lett.

Az előző részekre még nem sikerűlt rábirnom magam, bár azt mondják a 2. rész még jobb.
12.
JohnSpartan
#11: Én elég sok jàtékot rendeltem màr elő és eggyikel sem voltam elégedetlen. Nyilván úgy is választok hogy ne szaladjak bele ilyenekbe mint a CP.

Ditroit, LOU, Resident Evil, Doom, csak az olyan címek amikben bízok is.

Egy RPG szóba sem jöhet nállam előrendelésre... Új assasinok, CP, Witcher, stb, stb... mind felejtős számomra.
11.
Oldman
Azért nem bukott a Cyberpunk 77 nagyot ( eddig ) mert rengeteg volt az előrendelésük a játékra, sok játékos bízott a game-ben meg a fejlesztőkben egyaránt. Meg vagyok győződve, hogy egy mostani megjelenés után - ismerve a körülményeket - már hatalmas buktával kellene számolniuk! Egy majdani teljesen új játékuk megjelenésekor a vàsárlók sokkal óvatosabbak lesznek, ebben biztos vagyok. Az előrendelőket meg soha nem értettem...

https://fintechradar.hu/penz/0426/szornyen-debutalt-az-elmult-idok-legjobban-vart-jateka-megis-rengeteg-profitot-termelt/
10.
frankdelgado
#2: Én is pc-n nyomtam az elsőt. Lehet, h neked bonyolult volt, én örültem, h ilyen low rpg mivel nem vagyok odáig ezért stílusért, meg a fantasy játékokért sem. Ebben pont annyi bogarászás volt, amennyit még megbírt a gyomrom. A PC master race meg azért jött létre, mert nagy az isten állatkertje.
9.
Nothing
#4: Nem vagyok közgazdász, de szerintem pont azért adták ki félkészen, hogy ne bukjanak rajta. Paradox módon, ha lelkiismeretesen fejlesztik még pár hónapig, nagyobb lett volna a késés miatti veszteség (minden egyes halasztott megjelenési dátum egy-egy szeg a részvénykoporsóba + esetleg lemaradnak a karácsonyi rohamról), mint a sok negatív értékelés, visszavitt játék meg PS store-os befagyasztás miatt.
Üzlet.
8.
bitchka
#4: Nem nagyon bukott a cdpr:
https://leet.hu/2021/04/23/hangos-volt-a-kisebbseg-oruletes-siker-a-cyberpunk-alig-kertek-vissza-az-arat/
#6: Gondolom, beleraktál minimum 80 órát és nem a durci tesztelők lehúzását veszed alapul a véleményed kialakításában, akik nem kaptak tesztpéldányt megjelenés előtt, ezért lehúzták max 20-30 óra játék után.
7.
pityke0211
6.
Onion
Cyberpunk 2077 hulladék foss játék lett. De viszont örülök Witcher játékból, sok év elteltével is van rá igény.
5.
Neo1989
#2: Én most nyúzom a Horizon Zero Dawn-t PC-n. De amúgy behúztam PS4-re is.
Fura érzés ez, egy 1 Milliós gépen játszani miközben konzolok veszik körbe a szobád.
Egészen bizarr és groteszk ez nekem.
4.
Neo1989
Kár hogy a Cyberpunk-ra ez már nem mondható el. Amennyit nyert a RED a Witcher-el annyit bukott a Cyberpunk-al.
3.
Nothing
#2: Ha PC-n és konzolon is játszok, akkor mi vagyok? Master paraszt? XD
2.
Ooorky
#1: Első két rész PC only.

Konkrétan az első rész miatt született meg anno a PC Master Race, mivel annyira túlkomplikált, hogy túlterheli egy konzolparaszt agyát a kezelése.
1.
hedzsooo
Erdekes, foleg ugy hogy a Witcher trilogia elso 2 resze mar volt nehanyszor ingyenesen beszerezheto is, de hat jo jatekok, na + gondolom portoltak mar mindenre is. :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...