Elkészült a The Last of Us-sorozat pilotja

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 2.
  • Cooltúra
Link másolása
Egyre több jel mutat arra, hogy teljesen sínen haladnak a The Last of Us-sorozat munkálatai. A pilotepizódot rendező Kantemir Balagov közösségimédiás posztjai szerint az első rész forgatása már le is zárult.

Mindig szívesen hallunk új infókat az HBO The Last of Us-sorozatáról, azoknak a híreknek pedig különösen örülünk, amelyek arról tesznek tanúbizonyságot, hogy jól haladnak a munkálatok. Egy ideje már tudjuk, hogy a széria nyitóepizódja felett a Closeness rendezője, Kantemir Balagov bábáskodik, a direktor legújabb instagramos posztja azonban arról árulkodik, hogy véget ért a pilot forgatása, legfeljebb némi utómunkálatok várnak már csak az epizódra.

A bejegyzésben Balagov elárulta, hogy az ő munkája ezzel itt véget ért, most pedig eljött az ideje, hogy hazatérjen Oroszországba. A rendező ezen felül megköszönte a lehetőséget és a stáb munkáját, akik részéről valószínűleg még valamivel odébb van a lezárás, hiszen az eredeti The Last of Us eseményeit feldolgozó, meglehetősen nagy költségvetéssel operáló sorozat összesen tíz epizóddal érkezik majd.

Ami pedig a színészi gárdát illeti, az eddig ismert nevek közt Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie), Gabriel Luna (Tommy), Nico Parker (Sarah), Merle Dandridge (Marlene), Murray Bartlett (Frank) és Con O'Neil (Bill) szerepeit ismerjük biztosra. A stáblistán feltűnik még Tommy eredeti szinkronhangja, Jeffrey Pierce is, vele azonban egy új szerepben találkozhatunk majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...