Idén már nem látjuk többet a Dead Space remake-jét

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 12.
  • Hír
Link másolása
Noha a Dead Space felújított változata kapcsán csak egy minimális látnivalót villantottak a készítők, egyelőre be kell érnünk ennyivel: idén már nem mutatják meg többet a remake-et.

A júliusi bejelentést, majd az augusztusi fejtágítást követően háttérbe vonulnak az EA Motive munkatársai, és gőzerővel a fejlesztésre fókuszálnak - ez pedig sajnos azt jelenti, hogy többet nem fogják már megmutatni a játékot az idei év folyamán, ne számítsunk újabb kedvcsinálókra tőlük.

Ezt a csapat közösségi menedzsere, Caden House erősítette meg a Redditen. Mint írta, most fogják a rajongók által megosztott gondolatokat, teóriákat és javaslatokat, és eltöltenek egy kis időt azzal, hogy kiértékeljék ezeket. "Már alig várjuk, hogy jövőre, amikor már előrébb tartunk a fejlesztésben, megmutassuk nektek, hogy hogyan segítettek formálni a játékot!" - tette hozzá.

Az Electronic Arts még nem árulta el, hogy a Dead Space-remake mikor érkezik, azonban a legutóbbi pletykák szerint 2022 őszét lőtte be a kiadó - ami azért ambiciózus vállalásnak tűnik, de majd meglátjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...