Modern Warfare 2 - nem lesz felújított multiplayer

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 10.
  • Pletyka
Link másolása
A Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered csak a kampányt tartalmazta, és ugyan hivatalosan sosem erősítette meg az Activision, hogy dolgoznának a multiplayer mód felturbózásán, de most úgy tűnik, már nem is fogjuk megkapni.

A Call of Duty-körökben otthonosan mozgó RalphsValve a Twitteren erősítette meg, hogy bennfentes információi szerint az Activision úgy döntött, biztosan nem csapja hozzá a tavaly márciusban megjelent Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered kampányához a régóta várt, de hivatalosan sosem megerősített felújított multiplayer módot.

Pedig bizakodásra adhatott okot, hogy a mindig jól értesült Tom Henderson áprilisban még arról számolt be, hogy bár tudomása szerint idén biztosan nem kapják meg a rajongók a multiplayer mód újrázását, ugyanakkor arról sem voltak információi, hogy az Activision esetleg törölte volna a projektet.

A RalphsValve nevű bennfentes nem részletezte, hogy miért törölték a multi felújítását, de nem kizárt, hogy az Activision inkább a jövőre érkező, Infinity Ward fejlesztette Modern Warfare 2-re szeretné allokálni az erőforrásait. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...