Rajongók támasztják fel a PlayStation Home-ot

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 26.
  • Hír
Link másolása
Hat évvel azután, hogy a Sony hivatalosan is lelőtte a PlayStation Home-ot, rajongók egy csoportja úgy döntött, ideje életet lehelni a szolgáltatásba. Hamarosan ismét lehet majd csatlakozni a privát és publikus lobbikhoz.

A Destination Home egy nonprofit szervezet, akik évek óta azon dolgoznak, hogy életben tartsák a PlayStation Home-ot. A csapat most nagyot lép előre a terveiben, mert a PlayStation Online Network Emulated csoporttal közreműködve ismét életet lehelnek a PlayStation 3-on bemutatott, majd hat évvel ezelőtt, 2015 márciusában lelőtt PlayStation Home-ba. Ha minden jól megy, akkor még az év vége előtt lehet majd a Home publikus és privát lobbijaiba csatlakozni. 

A szervezet egyébként nagyon sokat köszönhet a közösségnek, mert az ő Home-adataikat felhasználva tudták a mai napig életben tartani a PlayStation Home-ot. Sokáig csak offline volt elérhető a rendszer, többek között moddolt PlayStation 3 gépeken vagy emulátorokon, a mostani online visszatérés ennek egy újabb lépcsőfoka lesz.

A PlayStation Home nyílt bétája még 2008 decemberében rajtolt el. A közösségi játékplatform a PlayStation 3 tulajdonosait igyekezett egy térbe terelni és lehetőséget adni a közvetlen interakcióra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...