Továbbra sem érdemes várni a Half-Life 3-ra

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 29.
  • Pletyka
Link másolása
Tyler McVicker, a Valve News Network szerkesztője egy friss videóban elárulta, hogy a Half-Life 3 továbbra is csak egy vágyálom marad a rajongók számára, a Valve ugyanis jelenleg teljesen más projektekre helyezi a hangsúlyt.

A Valve News Network szerkesztője, Tylver McVicker egy friss videóban elárulta, hogy tudomása szerint a Valve nem dolgozik aktívan a Half-Life 3-on, helyette ugyanis azon van a csapat, hogy sikeres rajtot produkáljon jövőre a Steam Deck.

McVicker később azt is leszögezi a videóban, hogy forrásai szerint a Half-Life 2: Episode Two folytatására sem érdemes várni, pedig a Half-Life: Alyx sikere, illetve a története, ami Gordon Freeman sztorijának adott új alapot, indokolná, hogy a Valve kezdjen valamit a franchise jövőjével.

Egyelőre azonban nemigen várható semmi tradicionális shooter a Valve-től. McVicker úgy tudja, a Steam Deck mellett azért akadnak más projektek is, köztük egy Citadel kódnéven futó játék, amivel a Steam Deck képességeit aknázná ki a csapat. Állítólag ez a játék egy, a Half-Life univerzumában játszódó FPS-RTS hibrid lesz, kooperatív alapokkal. Kicsit olyasmit érdemes elképzelni, mint a Left 4 Dead és az Alien Swarm.

3.
3.
Dízel
Sajnos túl nagyok az elvárások a hl3 felé.
Én azt hittem várnak erre a nextgen időszakra, és durrantsanak valami nagyot, de ugy latszik nem.
Pedig most lehetne villantani, uj generacio, uj lehetőségek.
Lehet a valve még mindig nem erre a technologiai ujitasra vár. Csak kérdem én akkor mire...
2.
2.
crytek
#1: Szerintem, azért szarnak bele mert ha semmit nem csinálnának is dől a lé a storeból
Egyébként biztos lesz még half life game...
1.
1.
KopyAti
Ezt nem értem. Emberek akarják, hovatovább, sóvárognak érte, ergo vennék, mint a cukrot, tehát anyagi siker lenne nekik. Akkor miért sz@rnak bele?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...