Frissítve: Nem árul több PS Now-kártyát a Sony

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 14.
  • Pletyka
Link másolása
A Sony állítólag utasította az Egyesült Királyság kiskereskedőit, hogy a jövő héttől vonják ki a forgalomból a boltjaikban kapható PlayStation Now-előfizetőikártyákat. Küszöbön a Game Pass kihívójának bejelentése?

Először a VentureBeat számolt be arról, hogy a Sony állítólag utasította az Egyesült Királyság kiskereskedőit, hogy január 21-ig le kell venniük polcaikról a PlayStation Now előfizetőikártyáit, ahogy ugyanis arról korábban megemlékeztünk, Spartacus kódnéven fut egy terv a Sonynál, amely a Game Pass kihívója lesz. A Spartacus magába foglalná a PlayStation Plus és a PlayStation Now előnyeit is, ráadásul előbbi márkát szeretné továbbvinni a Sony, így érthető lépésnek tűnik, hogy a PS Now előfizetőikártyáit kivezeti a piacról a japán óriás.

A VGC igyekezett megtudni a Sonytól, hogy pontosan mi is áll a döntés hátterében, de egyelőre nem reagáltak a sajtóosztálytól.

A Spartacus tervei alapján majd az előfizetési szintünktől függ, hogy mit is kapunk: az alapcsomag a jelenlegi PlayStation Plus ajánlatának feleltethető meg, a közepes szint számos PS4-es (és később PS5-ös) játékhoz enged hozzáférést, míg a legizmosabb csomag bővített demókat, streamelhető játékokat és egy nagy adag klasszikus címet ígér pluszban a PS1, a PS2, a PS3 és a PSP korszakából - a PlayStation Vita nem véletlenül hiányzik, itt valószínűleg az érintőképernyős irányítás kavar be a kompatibilitásba.

Update! A GamesBeatnek a Sony hivatalosan is megerősítette a lépést, az indoklás szerint a specifikus előfizetőikártyák helyett az általános, bármilyen PlayStation-szolgáltatásra beváltható feltöltőkártyákra fókuszálnak a jövőben.

23.
23.
Ooorky
#22: Dikk a munkanélküli.
22.
22.
crytek
#19: Majd egyszer neked is lesz csak ne költsd el mindig hülyeségre a segélyedet
19.
19.
delphijos
#9: Annyi MOL részvénye van, hogy miatta terjeszkedik a cég.
18.
18.
crytek
#17: Ja elnéztem ez a ps plus
17.
17.
Zuzmo
#15: Az emagon lehetett venni úgy, hogy nincs hivatalosan az országban?
16.
16.
crytek
#15: 8980 na, de jó a kőkorszakban hogy azóta sincs szerkesztés
15.
15.
crytek
#13: 8880ft volt emagon 7990+990 a szállítás
14.
14.
taktaharkányi
#13: 30 vagy 35 font State of play idején egy évre. Na jó, nem 10k, hanem 13k... Akkor is nagyjából havi 2 db normális fajta sör ára
13.
13.
Zuzmo
#10: Ez a 10.000 Forintos éves ps now, olyan, mint a 300 forintos game pass?
Én 50 fontért látom...
10.
10.
taktaharkányi
#9: De gondolom legalább 3 fiókja van minden szutyok bundle oldalon, hogy játékonként összeseftelje azt a 30 centet. Pedig 10.000 Ft körüli árért 7-800 játék elérése 1 évig az elég sok remegő lábú, duplán penetrált kis ártatlan fillérke...
9.
9.
Ooorky
#8: Nana, az crypto_tozsde_milliardos_hun és crypto_tozsde_milliardos_gb lenne.
8.
8.
taktaharkányi
#5: Marha nagy szarakodás a Fillérbaszó_hun mellé csinálni egy Fillérbaszó_gb-t.
7.
7.
crytek
#6: Now-ot se képesek elhozni.. szóval ja nem merik.
5.
5.
crytek
#3: Nekem EGY accountom van és EGY is fog maradni. Fog a tököm szarakodni ha nem képesek kiterjeszteni ide is.
3.
3.
Hoki György
#1: Nem akarlak felzaklatni, se beszólni, de ahogy több poszt alatt is mondtam már, a PS Now nálunk is működik, és tökéletesen játszható - hiába "nincs idehaza". Működik, gépen és a PS-en is, annyi van vele, hogy megcsinálni nem 2 perc, hanem legalább 4.
2.
2.
zozo76hun
#1: olyan pesszimista vagy! :)
1.
1.
crytek
Tárgytalan itt nálunk ebből úgyse lesz semmi. Nem merik idehozni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...