Karakterposztereken a Halo-sorozat szereplői

  • Írta: gorien
  • 2022. február 24.
  • Cooltúra
Link másolása
A jövő hónapban eléri a Paramount+-t a Halo tévésorozatos adaptációja, amely új irányból közelíti meg Master Chief történetét. Vadonatúj posztereken vehetjük szemügyre azokat, akik részét képezik ennek a történetnek.

A 343 Industries és a Paramount a tavalyi The Game Awardson mutatta be a Halo-sorozat első teljesértékű trailerét, idén pedig befutott a második, amely már a március 24-i premierdátumot is leleplezte. Az adaptációban nagy reményt láthatnak az alkotói, hiszen már a második évadát is berendelték.


Míg arra várunk, hogy élesben is lássuk Master Chief élőszereplős kalandjait, a Paramount kiadott két szettnyi karakterposztert. Az első sorban a Yerin Ha alakította Kwant, a Bokeem Woodbine játszotta Sorent és Natascha McElhone Dr. Halsey-jét láthatjuk.

A második adag Master Chief Spartan-osztagát, az Ezüst Csapatot mutatja be (akikről a tévésorozat kánonja is kapta a nevét): Kate Kennedy lesz Kai-125, Bentley Kalu Vannak-134, Natasha Culzac pedig Riz-028. Maga Master Chief és Cortana eddig nem kapott saját posztert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...