Fortnite - marad az építkezés nélküli játékmód?

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 26.
  • Pletyka
Link másolása
Habár eredetileg limitált idejű játékmódnak hirdették meg, a jelek szerint tartósan velünk marad a Fortnite építkezés nélküli játékfajtája. Ami nem csoda, hiszen a játékosok kifejezetten örültek neki.

A Fortnite jól ismert adatbányászai fedezték fel, hogy a jelek szerint tartósan velünk maradhat a battle royale építkezés nélküli játékmódja. Ahogy arról beszámoltunk, az Epic Games a játék új évadát úgy rúgta el, hogy kikapcsolta az építkezés lehetőségét, akkor azonban egyértelműen limitált idejű eseményként harangozták be ezt az opciót.

Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy a készítők hosszabb távon is meghagynák az építkezés nélküli összecsapásokat. A Twea nevű adatbányász felfedezte, hogy március 29-ét követően "Solo - No Build Battle Royale-ra" nevezhetik át az átmeneti játékmódot, ami arra utal, hogy párhuzamosan futna egymás mellett az építkezős és az építkezés nélküli játékfajta - ez a változtatás a Duo és a Trio módokat is érinti majd értelemszerűen. Egy másik adatbányász, HypeX arra lett figyelmes, hogy a töltőképernyőket átírták, és bizonyos játékmódokra úgy hivatkoznak, mint "a módokra, amelyekben az építkezés engedélyezett".

A Fortnite történetében persze korábban is volt már példa arra, hogy a limitált idejű mókák állandósultak, esetünkben ráadásul különösen népszerű változtatásról van szó. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...