Deadcraft - zombikkal a zombik ellen

  • Írta: szlav
  • 2022. április 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A tűz ellen tűzzel, az élőholtak ellen pedig élőholtakkal érdemes harcba szállni! A Deadcraft magányos főhőse, a maga is félig zombi Reid egy seregnyi hullát vezényelve száll szembe a világvége kihívásaival.

Rengeteg olyan komor túlélőjátékot láttunk már, ahol hörgő halottak járják a vidéket, a Deadcraft azonban nem veszi ennyire komorra a figurát. A Daemon X Machina fejlesztőinek következő játékában Reidet, a félig zombivá vált túlélőt irányíthatjuk egy teljesen megveszett, már-már Mad Max-szerű világban. Na, de a nagy csavar még csak most jön: a legfőbb erőforrást maguk a holtak jelentik majd, Reid ugyanis hű csatlósokat vagy bizarr fegyvereket kovácsolhat belőlük.

A Deadcraft május 19-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre. A Steamen elérhető demónak köszönhetően már ki is próbálhatjátok a játékot.

2.
2.
Chdz
A Switch is szerepel közte, az meg elég potato szint. Valszeg ezért.
1.
1.
markoci555
az egy dolog hogy úgy néz ki mintha mobilra készült volna, lehet hogy ez volt a cél, ilyen kinézet, oké, de akkor legalább az animációkra szántak volna időt... ezt még a poénok se mentik meg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...