Kiadós játékmenet-bemutatón a Gotham Knights

  • Írta: gorien
  • 2022. május 10.
  • Videó
Link másolása
A Gotham Knightsban a Denevércsalád tagjait irányítva indulunk a Baglyok Bírósága, Gotham leghatalmasabb szervezete ellen. A tizenhárom perces gameplayben Éjszárny és Vörös Sisak ténykedését láthatjuk.

A WB Games Montreal és Geoff Ellenor rendező jóvoltából ma hosszabban is betekinthettünk a Gotham Knightsba, amiről másfél hónapja derült ki, hogy idén végre tényleg megjelenik, méghozzá október 25-én. A tizenhárom perces bemutatóban a játék több elemét is számba veszi Ellenor, de elsősorban Éjszárnyat és Vörös Sisakot ismerhetjük meg.

A Gotham Knights mind a négy játszható karaktere sajátos harcstílussal rendelkezik majd, ezekből most kettőt láthattunk: Éjszárny akrobatikus ugrabugrával veszi fel a küzdelmet a rosszakkal, míg Vörös Sisak nemhalálos lőfegyvereket használ. Ellenor kétfős kooperatív játékként hivatkozik a Gotham Knightsra, vagyis alaptalannak bizonyult a napokban felröppent a pletyka a négyjátékos módról.

Habár gyorsutazásra is képesek leszünk majd, hogy ne kelljen mindig körbekutyagolnunk Gothamet, egyedi képességek gyorsítják a közlekedésünket is, hiszen Dick Grayson siklóernyővel mozoghat a háztetők között, míg Jason Todd mágikus ugróerőre tett szert a feltámasztása után. A videóban a harcon kívül láthatunk autós üldözést és nyomozást is, illetve egy, a történet korai szakaszából származó jelenetet a hősök bázisáról, ahol egyébként a testre szabást és a karakterfejlesztést is végezzük majd.

A friss látnivalókkal együtt azonban azt a korábbi értesülést is megerősítették, hogy a Gotham Knights kihagyja a PlayStation 4-et, és az Xbox One-t azaz csak PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en kereshetjük októberben.

5.
5.
Batman
Nem túl jó sajnos.. Annyira meg van vágva a büdzsé, hogy inkább szarnak bele az optimalizálásba, kihozzák erősebb vasra, oszt majd megjelenés után fél évvel is foldozzák.
4.
4.
Anti4730
Ez valami vicc? A legelso gameplay video jobban nezett ki ket eve, mi ez a fakó grafika? A verekedes meg szarabbul nez ki kint az arkham cityben.
3.
3.
dcba
#2: En tamogatnam a "kenyszeritsuk a nepet uj gepre"-t, mert azert jovore 10 eves lesz a PS4 es az Xbox One, de nem lehet kapni az uj gepeket. A Sony maga kozolte le, hogy nem tudjak tartani a lepest a kereslettel, igy senki ne jojjon azzal, hogy barki tud venni mar PS5-t, mert ma sem egyszeru. Nekem szerencsem volt karacsonykor es sikerult lecsapnom egy PS5-re, de abban a boltban is 20 perc mulva mar out of stock volt a PS5 es azota sem lattam sehol sem.
2.
2.
crytek
Erővel kényszerítsük a népet az új gépek megvétele felé... Ezt a látványt a 80 éves Arkham Knight hozza és ezt nem adják ki ps4-re meg xbox one-okra... nevetséges.. De ők tudják.
1.
1.
Macifasz
Hát, ez továbbra sem fest túl jól. A mozgás és a harc borzalmasan darabos, valamint nem igazán látom, mitől is lesz ez only next gen. Konkrétan a 2015-ös Arkahm Knight jobban néz ki. :-/ Egyedül a co-op miatt vonz picit, mert haverokkal tuti szórakoztató lesz...de egyedül biztos nem vágnék bele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...