Project Aurora - már tesztelik a mobilos Call of Duty battle royale-t

  • Írta: szlav
  • 2022. május 12.
  • Korai verzió
Link másolása
Az Activision hivatalosan is bejelentette: alfafázisba lépett a Call of Duty-széria következő vadhajtása, a Project Aurora. A jelenleg zárt tesztelés alatt álló cím egy mobilos battle royale-játék lesz.

Eddig sem volt titok, hogy az Activision mobilos részlegei gőzerővel dolgoznak azon, hogy a kisképernyős platformokon is életre keltsék a Call of Duty: Warzone grandiózus battle royale-élményét, a hírek szerint pedig a munkálatok nagyon is jól haladnak. A kiadó leleplezte a Project Aurora kódnéven futó fejlesztést, amelyre különös módon nem a Warzone mobilos portjaként vagy a Call of Duty: Mobile új játékmódjaként hivatkoznak. Úgy tűnik, a Project Aurora egy teljesen önálló cím lesz, ráadásul a hírek szerint néhány szerencsés már bele is kóstolhatott a nagyszabású csatákba.

Az Activision kihangsúlyozta, hogy az anyag még jócskán fejlesztés alatt áll, így egy darabig még nem állnak készen arra, hogy a teljes közönség elé állítsák azt, a zárt alfatesztek azonban már megkezdődtek. Egyelőre csak igen kevés játékos kapott személyes meghívót a mobilos cím kipróbálására, ezek az illetők ráadásul titoktartást is fogadtak, így a részletekre még minden bizonnyal várnunk kell.

Nem meglepő, hogy az Activision a mobilplatformokon is hatalmas lendülettel támogatja a Call of Duty-franchise-t. Éppen a napokban kaptunk némi helyzetjelentést a továbbra is megállíthatatlan Call of Duty: Mobile üzleti teljesítményéről - az "aprócska" címmel annyian játszanak, mint a nagyplatformos játékokkal, a mikrotranzakciók pedig csak úgy nyomtatják a zöldhasút.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...