Gameplay-bemutatón a Starship Troopers: Terran Command

  • Írta: gorien
  • 2022. május 15.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan alaposan odapörkölhetünk az óriás űrbogaraknak a Starship Troopers: Terran Commandben. A Slitherine jóvoltából a minap egy fél óra erejéig belenézhettünk, milyen is lesz a háború.

Nem a Csillagkapu az egyetlen kilencvenes évekbeli sci-fi franchise, amit felkarolt a Slitherine, így a héten tartott Home of Wargamers műsorában nemcsak a Stargate: Timekeepers, de a Starship Troopers: Terran Command is helyet kapott egy félórás bemutatóval. A valós idejű stratégiai játék június 16-án jelenik meg PC-re.

A Starship Troopers: Terran Commandben Kwalasha sivatagbolygójára vezényeljük seregünket, ahol természetesen bogárírtás lesz a feladatunk. A kampány során újabb és újabb technológiákat oldhatunk fel, hogy minél pusztítóbb eszközöket vethessünk be a háborúban, a fejlesztők pedig komoly harctéri taktikázást ígérnek.

2.
2.
Ooorky
Nekem ez nagyon bétának érződik.

Meg személy szerint jobban örülnék ha végre a könyvet dolgoznák fel és nem a paródia színtű filmeket (ha megölünk 1 millió bogarat, de közben meghal egy ember elvesztettük a háborút).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...