Úgy tűnik, PC-re tart a Returnal is

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 27.
  • Pletyka
Link másolása
A jelek szerint hamarosan újabb PlayStation-exkluzív költözhet át PC-re, ezúttal a Returnal érkezésére találtak nyomokat a Steam adatbányászai.

A Sony sem tagadja, hogy mennyire fontos neki a PC, amiről egyelőre egy-egy PlayStation-exkluzív játék portjával tesz tanúbizonyságot. Idén végre a számítógépesek is megkapták a God of Wart, most pedig nagyon úgy néz ki, hogy a nagyszerűen sikerült Returnal átirata van terítéken a japánoknál.

Erre a Steam adatbázisát monitorozó SteamDB szállított bizonyítékokat, ahol az adatbányászoknak a Returnalre utaló jeleket sikerült előtúrniuk. Habár a játékot név szerint sehol nem említik, a Tower of Sisyphus DLC, Selene hajója, a Helios és az Atropos bolygó már szerepel az Oregon kódnevű adatlapon, ami alapján viszonylag egyértelmű, hogy mire készülnek a Sonynál. Várjuk a megerősítést!

2.
2.
Chdz
#1: Szépen, lassan az összes új játékot kifogják rá adni, ami portolható PC-re. A régi játékokat nem fogják, a PS3 vagy előtti játékokat, azokhoz komolyabban hozzákéne nyúlni. A PS4-es erából válogatnak, annak a shader nyelve már közelebb áll a PC-hez.
1.
1.
crytek
Unchartedek után kíváncsi vagyok mi fog jönni majd legközelebb pc-re...már a ps paletta 90%-át beleak-elték.... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...