A Tony Hawk's Pro Skater harmadik és negyedik részét is felújították volna

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 21.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a Vicarious Visions a Tony Hawk's Pro Skater-sorozat harmadik és negyedik részét is felújította volna, miután a csapatot beolvasztották a Blizzardba, lényegében véget ért a projekt.

Maga Tony Hawk mesélt arról egy stream során, hogy az első két Tony Hawk-játék nagysikerű újrázása után a sorozat harmadik és negyedik részét is szerette volna felújítani a Vicarious Visions csapata. Ennek a projektnek az vetett véget, hogy a srácokat beolvasztották a Blizzardba.

Hawk azt is hozzátette, hogy az Activision még megpróbálta megmenteni a projektet azzal, hogy keresett más stúdiókat hozzá, azonban egyik pitch sem nyerte el a tetszését, szóval inkább elkaszálta az egészet. Arra is utalt, hogy azért reménykedni még lehet, hiszen "ő azt sem gondolta volna, hogy húsz év elteltével felújítják majd az első két részt".

Az Activision Blizzard egyébként 2021 januárjában jelentette be, hogy beolvasztja a Blizzardba a Vicarious Visions csapatát, ahol a Diablo II remake-jét kapták meg első feladatként - ez a folyamat formálisan idén áprilisban zárult le, amikor is a stúdió felvette a Blizzard Albany nevet.

2.
2.
pécégémer
A 3. rész nálam az etalon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...