Szépen kezdett a PC-s Pókember, de a God of Warra többen voltak kíváncsiak

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 15.
  • Biznisz
Link másolása
A múlt héten régi álma vált valóra a PC-s játékosoknak, hiszen ők is megkapták a Marvel’s Spider-Mant.

Ugyan pontos eladási számaink nincsenek egyelőre, de a Steam játékosstatisztikái alapján szépen kezdett a Marvel's Spider-Man PC-s változata. Egy Benji-Sales néven futó elemző hívta fel a figyelmet arra, hogy az adatok szerint a Pókember-játék a Sony második legjobb PC-s rajtját hozta össze: csúcsidőben 66 436 játékos játszotta egyszerre a hétvége folyamán.

Az aranyérmes így továbbra is a God of War, amelyre 73 529-en voltak kíváncsiak a nyitányt követően, összehasonlításképpen pedig megemlítjük, hogy a Horizon: Zero Dawn 56 557-es, a Days Gone pedig 27 450-es csúcsot tudhat maga mögött a Steamen. A teljesség kedvéért érdemes megjegyezni, hogy a Spider-Mant 10 dollárral drágábban árulják, mint Kratos kalandját, így szinte borítékolható, hogy üzleti szempontból jobb eredményekkel zár majd az adaptáció.

A Sonynak a közeljövőben jó pár portja érkezik még, amely megszorongathatja az élbolyt: a Spider-Man: Miles Morales, az Uncharted: Legacy of Thieves Collection és a The Last of Us: Part I is be van már ígérve a számítógépeseknek.

Multiplayert is terveztek a Pókember-játékba?

A PC-s Marvel's Spider-Man fájljai között turkálva derült ki, hogy az Insomniac valószínűleg multiplayer módot is szánt a Pókember-játékba, amelyben egy második játékos Miles Moralest irányíthatta volna. PvP- és PvE-módokra is találunk utalásokat, valamint az is kiderült, hogy az elképzelések szerint a multi az egyjátékos kampánytól független móka volt, amit később oldhattunk volna fel. Hogy miért kaszálták el a készítők az ötletet, rejtély, de talán a folytatásban megvalósítanak valamit belőle!


2.
2.
csoki0619
#1: Azért ezek szép számok, főleg, ha azt nézzük, h pc-re portolás ma már nem olyan nagy macera, mint mondjuk egy ps3 idejében. Kis plusz zseton a Sonynak, és jöhetnek tovább a jobbnál jobb exkluzívok. Nem értem sokan miért haragszanak ezért rájuk. Ma már nem olyan olcsó egy ilyen szintű játék elkészítése, ahonnan csak lehet, be kell szedni a lóvét, ami engem nem is zavar, csak maradjon ez a minőség.
1.
1.
crytek
Közben frissült a steamspy... már 500K-1 millió közötti emberke vette meg steamen a pókembert..

God of War 2-5 millió között
Horizon Zero Dawn 1-2 millió között
DEATH STRANDING 1-2 millió között

és ugye ehhez még hozzájönnek a nem steames eladások is..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...